Lasten Teatteritapahtuma Kuulas toteutuu yksipäiväisenä pop up -festivaalina 20.9.

Muutoksia syksyn Kuulakseen! Sunnuntain 20.9. ohjelma toteutuu ja muut päivät peruuntuvat.

Keväältä siirtynyt Lasten Teatteritapahtuma Kuulas toteutetaan syksyllä Kouvolassa yksipäiväisenä neljän festivaalipäivän sijaan. Tapahtumasta toteutuu vain perheille suunnattu sunnuntai 20.9., jolloin ohjelmaa on Taideruukissa koko päivän ajan pop up -tyylisesti. Sunnuntain aikataulu ja sisältö pysyvät samoina käsiohjelmassa ilmoitetun mukaan, mutta ryhmille suunnatut arkipäivät 21.–23.9. peruuntuvat koronarajoitusten takia. Lipunmyynti alkaa ilmoitettua myöhemmin maanantaina 31.8. kello 11.

”Yleisön turvallisuus on meille ensiarvoista. Koko perheelle suunnattu festivaalipäivä pystytään toteuttamaan turvallisesti, mutta lapsiryhmät eivät tässä tilanteessa voi lähteä liikkeelle. Kevään ja kesän eristyneisyyden ajan jälkeen tuntuu poikkeuksellisen hienolta päästä elävän taidemuodon pariin. Teatteri on kohtaamisen taidetta, ja nyt sen arvon ymmärtää entistä kirkkaammin”, toteaa toiminnanjohtaja Annukka Ruuskanen Työväen Näyttämöiden Liitosta.

Taideruukin eri esitystiloissa huomioidaan 1–2 metrin turvavälit ja yleisöä otetaan katsomoihin normaalia vähemmän. Sairaana ei voi tulla tapahtumaan, ja käsidesin saatavuudesta eri tiloissa huolehditaan koko päivän ajan. Yleisöä ohjeistetaan tapahtumapaikalla sekä sanallisesti että kyltein. Ajantasaisiin, viranomaistietojen perusteella päivittyviin turvallisuusohjeisiin suositellaan tutustumaan jo etukäteen: www.kuulas.info.

Lue tiedote kokonaisuudessaan.

Lisätiedot

Ohjelmistovalinnat:
Annukka Ruuskanen, toiminnanjohtaja/TNL
050 540 3802
annukka.ruuskanen@tnl.fi

Mikko Väänänen, tuottaja/TNL
050 594 6074
mikko.vaananen@tnl.fi

Tiedotus:
Anne Jokivirta, tuottaja/Kuulas
045 899 7775
anne.jokivirta@kouvolanteatteri.fi

Sivun alkuun