Sakaristonmäen kaavamuutosta esitellään etäasukastilaisuudessa

Ilmakuva Sakaristonmäen asemakaava-alueesta

Luonnos Sakaristonmäen asemakaavamuutoksesta on nähtävillä kommentointia varten 4.5. asti. Keskiviikkona 29.4. on hyvä mahdollisuus kuulla tarkemmin nähtävillä olevasta suunnitelmaluonnoksesta ja sen taustoista. Etäyhteydellä järjestettävään asukastilaisuuteen voi osallistua verkkoyhteydellä.

Etäasukasillassa esitellään tarkemmin Sakaristonmäen asemakaavamuutoksen taustoja ja kaavaluonnosta. Osallistujat voivat esittää tilaisuudessa asemakaavoittajalle kysymyksiä kirjallisesti ja niihin vastataan tilaisuuden aikana.

Kaikille kiinnostuneille avoin tilaisuus järjestetään Teams Live –tilaisuutena internetissä keskiviikkona 29.4. klo 16.30-17.30. Tilaisuuteen voi osallistua mobiililaitteella tai tietokoneella tästä linkistä. Tarkemmat osallistumisohjeet löytyvät kaavan verkkosivuilta www.kouvola.fi/sakaristonmaki.

Tilaisuuden tallenteen voi katsoa jälkikäteen kaavan verkkosivulta toukokuun loppuun saakka.

Asemakaavamuutoksen luonnos selosteineen on nähtävillä osoitteessa www.kouvola.fi/sakaristonmaki. Palautteet kaavaluonnoksesta pyydetään toimittamaan 25.3.-4.5.2020 välisenä aikana kaupungin kirjaamoon: kirjaamo@kouvola.fi. 

Lisätietoa: Kaisa Niilo-Rämä, kaavoitusarkkitehti, p. 020 615 7404, kaisa.niilo-rama@kouvola.fi

Sivun alkuun