Rumpukuja 2:n purkutyöt alkavat

Rumpukuja 2:n keskeneräiseksi jääneen talon purkutyöt käynnistyvät keskiviikkona 4. toukokuuta klo 12.00. Työmaa-alue on aidattu ja aidan sisäpuolelle on ulkopuolisilta pääsy kielletty. Purkamisen ja tontin siistimisen arvioidaan vievän aikaa noin kaksi viikkoa.

Kouvolan kaupunki on kilpailuttanut Rumpukuja 2:n keskeneräiseksi jääneen talon purkamisen. Purku-urakoitsijaksi valikoitui Terra Infra Oy. Purku-urakan hinta on 58 550 euroa (alv. 0 %). Urakan suorittaa aliurakkana Kuusaan muonituspalvelu Ay. Purkaminen perustuu teknisen lautakunnan lupajaoston 3.11.2021 tekemään teettämisuhan täytäntöönpanopäätökseen. Päätöstä yritettiin loppuvuodesta 2021 toimittaa tuloksetta haastetiedoksiantona. Päätös annettiin tämän jälkeen yleistiedoksiantona kaupungin nettisivujen kautta, eikä päätöksestä määräaikana valitettu.

Kiinteistö on tämän hetken tiedon perusteella siirtymässä Valtiokonttorille, joka voi kaupungin hakemuksesta luovuttaa kiinteistön kaupungille. Kouvolan kaupunki myy kiinteistön eteenpäin, kun omistukseen liittyvät asiakirjat ovat kunnossa.  Purkamiskustannukset ovat jäämässä Kouvolan kaupungille, mutta kiinteistön myynnillä toivotaan saavan katetuksi ainakin osa kustannuksista.

Lisätiedot:

Sami Suoknuuti, kaupungingeodeetti, puh. 020 615 5436 sami.suoknuuti(a)kouvola.fi

Risto Mikkola, rakennusvalvontapäällikkö puh. 020 615 8237 risto.mikkola(a)kouvola.fi

Sivun alkuun