Rakentamismittausten sähköinen tilaaminen on nyt mahdollista

Rakennuksen paikan merkintä sekä sijaintikatselmus ovat nyt tilattavissa sähköisesti. Kustannukset laskutetaan rakennusluvan yhteydessä eli tilausvaiheeseen ei sisälly maksua. 

Rakentamiseen liittyviä mittauspalveluja on nyt mahdollista tilata sähköisesti asiointi.fi kautta osoitteessa kouvola.asiointi.fi -> kauppapalvelu. Tilattavia palveluja ovat rakennuksen paikan merkintä sekä sijaintikatselmus. Tilauksen voi jättää kaupan kautta ja kartoittajat ottavat yhteyttä tarkemman mittausajankohdan sopimista varten. Kustannukset laskutetaan rakennusluvan yhteydessä eli tilausvaiheeseen ei sisälly maksua. 

Kaupungin sähköisiä palveluita kehitetään jatkuvasti

Kaupunki tarjoaa lupa-asioiden lisäksi myös muita verkossa toimivia palveluita, joiden kautta voi hoitaa asioita, ja saada viihdettä ja virikkeitä. Lista Kouvolan kaupungin sähköisistä palveluista, sekä muista kuntalaisten hyvinvointiin liittyvistä e-palveluista löytyy osoitteesta kouvola.fi/easiointi. 

Kaikkiin kaupungin sähköisiin palveluihin pääsee internet-yhteydellä varustetun tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen avulla. 

Lisätietoja:

Paikkatietokoordinaattori Taija Airikka, puh. 020 615 1032, taija.airikka(at)kouvola.fi 

Kouvolan kaupungin asiointi.fi -palvelueKouvola ja sähköinen asiointi Kouvolan verkkosivuilla

Sivun alkuun