Nyt saa äänestää vuoden keskustatekoa!

Kouvolan keskustateko on vuotuinen kilpailu, jota on järjestetty jo kolmena vuotena. Kilpailun tarkoituksena on korostaa keskustojen merkitystä kaupungille ja löytää keskustan mielikuvaa edistäviä asioita.

Ehdota vuoden keskustatekoa. Se voi olla mikä vain asia, joka on vaikuttanut keskustan tunnelmaan myönteisesti esimerkiksi huikea tapahtuma, yhteisöllinen teko tai viihtyvyyttä parantava asia. Palkinto voidaan myöntää mille tahansa taholle. Paikallista keskustatekoa voi ehdottaa 12. kesäkuuta saakka. Sen jälkeen paikallinen raati valitsee Kouvolan ehdokkaat Facebookissa järjestettävään äänestykseen. Eniten ääniä saaneet pääsevät mukaan valtakunnalliseen Elävät kaupunkikeskustat -kilpailuun. Valtakunnallinen voittaja selviää elokuun lopussa. Viime vuonna valtakunnallinen vuoden Keskustateko 2021 oli Varkauden Vekara-Varkaus -tapahtuma.

Kouvolan ehdotuksia voi lähettää osoitteeseen kati.klaavuniemi(a)kouvolanydinkeskusta.fi tai lomakkeella. Esittele keskustatekoa ja anna lyhyet perustelut. Valokuvia saa liittää ehdotuksiin. Anna myös omat yhteystietosi mahdollisia jatkokysymyksiä varten.

Elävät Kaupunkikeskustat ry (EKK) on vuonna 1997 perustettu kaupunkikeskustojen kehittämisen valtakunnallinen kattojärjestö. Yhdistyksen tehtävänä on Suomen kaupunki- ja kuntakeskusten jatkuva kehittäminen eläviksi, elinvoimaisiksi, viihtyisiksi ja kilpailukykyisiksi. Kouvolan Ydinkeskusta ry ja Kouvolan kaupunki ovat jäseninä yhdistyksessä. Kouvola on vuoden 2020 kaupunkikeskusta.

Sivun alkuun