Nuoriso-ohjaajat ovat läsnä verkossa

NuortenPaikan henkilökuntaa

Nuoriso-ohjaajat ovat tavoitettavissa verkossa samojen asioiden kanssa kuin aina ennenkin nuoria kuunnellen. Myös kouluista tutut koulunuorisotyöntekijät on verkossa. Kouvolan kaupungin nuorisopalvelut tarjoavat siis jatkossakin mukavaa vapaa-ajan toimintaa, nyt vain poikkeustilanteessa verkkoympäristössä.

Nettinuokkari auki 24/7

Discord on koko Kouvolan yhteinen nettinuokkari, jossa kaikki nuoriso-ohjaajat ovat arkisin vuoroittain tavoitettavissa. Nettinuokkarilla voit jutella niitä näitä, keskustella syvällisiä kavereiden tai vaikka haastaa ohjaajat pelaamaan. Discordissa voi keskustella myös kahden kesken ohjaajan kanssa.

Discord on auki ympärivuorokauden. Ohjaajat ovat tavattavissa nettiuokkarilla maanantaista 23.3.2020 alkaen arkisin klo 14.00 – 20.00.

Etsivä nuorisotyö auttaa 16-29-vuotiaita

Etsivä nuorisotyö tarjoaa edelleenkin luotettavan aikuisen, jonka kanssa voi jakaa ajatuksia, huolia ja murheita. Ohjausta saa normaalisti mm. toimeentuloon, työelämään ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Voit ottaa yhteyttä myös ihan vaan jutellaksesi päivän kuulumisista. Myös palvelupiste Ohjaamon toimintaa on kattavasti verkkoympäristössä. Asiantuntijat ovat tavoitettavissa Skypellä, sähköpostilla ja someviestein.

Toimintaa somessa

Nuorisopalvelut tarjoavat sisälöä monissa eri somekanavissa. Esimerkiksi erillaiset kokkailu-, jumppa- , tai askarteluhetkien suoratoistot tuovat toimintaa arkeen. Lisäksi aamupäivät voidaan käyttää vaikka läksyjuttujen tekemiseen.

Nuorisopalvelut tarjoaa jatkossa myös suoratoistolla keikkoja, taidenäyttelyitä ja teatteria. Vaikka yleisöä ei saa olla, ei se estä kulttuurin toteuttamista. Nuoret voivat myös itse tuottaa erilaista sisältöä ja antaa ideoita.

Kaikki nuorisotyöntekijät ovat tavoitettavissa mm. puhelimitse, WhatsAppilla, sähköpostilla ja tilojen Instagram-tilien kautta. Yhteystiedot eri somekanaville löytyvät nuorisotilojen omilta sivuilta www.nuortenkouvola.fi

Älä jää yksin, me ollaan täällä teitä varten!

Lisätietoa

Maritta Rihu, koordinaattori, nuorisopalveluyksikön vastaava, puh. 020 615 7794, maritta.rihu(at)kouvola.fi

Sivun alkuun