Kuusankosken urheilupuistossa pääsee jo luistelemaan!

Lapset luistelevat

Muiden kuin tykkilumilatujen osalta odotetaan lumisadetta. Kaupunki pyrkii saamaan luistelualueita luistelukuntoon loppuviikoksi.

Anjalan ja Valkealan tykkilumiladut ovat hyvässä hiihtokunnossa. Kaupunki pyrkii jäädyttämään luonnonjäitä niin, että loppuviikosta ainakin osa kentistä olisi luistelukunnossa.

Hiihtoladut:

Anjalan ja Valkealan tykkilumiladut ovat avoinna ja hyvässä hiihtokunnossa. Pieni pakkaskeli on auttanut latujen hoidossa ja hiihtäjiä onkin laduilla ollut mukavasti.

Muiden hiihtolatujen pohjia kunnostetaan ja reittejä raivataan. Lumisadetta odotetaan niin tykkilumiladuille kuin muillekin reitistöille.

Lisätietoja laduista löydät Kouvolan kaupungin verkkosivuilta. Latujen viimeisen kunnostusajankohdan näet latujen hoidon seuranta -palvelusta.

Luistelualueet:

Kouvolassa on 34 luistelualuetta. Kuusankosken urheilupuistossa on Kouvolan ainoa tekojää joka on jo avoinna ja innokkaimmat luistelijat ovatkin jo käyneet ulkojäillä.

Luonnonjäitä on aloitettu jo jäädyttämään mm. Sarkolassa, Lehtomäessä, Korialla, Kuusankosken keskustassa, Voikkaalla, Kuusankosken urheilupuistossa, Pilkassa ja Jaalassa.

Tavoitteena on, että loppuviikosta ainakin osa kentistä olisi luistelukunnossa.

Muidenkin luistelualueiden jäädytyksiä aloitetaan mahdollisuuksien mukaan jo loppuviikosta.

Myös luistelualueiden tiedot löytyvät kaupungin sivuilta.

Sivun alkuun