Kouvolan tapahtumatalot kilpailuttaa ravintolapalveluiden tuottamisen

Salaattia linjaston päässä. Taustalla nainen ottaa ruokaa.

Kilpailutus koskee Kouvolan ja Kuusankosken keskustoissa sijaitsevien Kouvolatalon ja Kuusankoskitalon ravintolapalveluja.

Kouvolan tapahtumatalot, Kouvolatalo ja Kuusankoskitalo, ovat käynnistäneet kilpailutuksen ravintolapalveluiden tuottamiseksi. Kilpailutus ja hankinta koskevat molempien tapahtumatalojen ravintolapalveluita. Suunniteltu sopimuskausi alkaa 1.1.2024 ja päättyy 31.12.2025, jatkuen mahdollisella kahden (2) vuoden optiolla.

Kilpailutuksen tavoitteena on löytää alueellisesti tunnettu toimija, joka saa yksinoikeuden ravintolapalveluiden tuottamiseen Kouvolan ja Kuusankosken keskustassa sijaitsevissa tapahtumataloissa. Molemmat talot tarjoavat modernit kuumennus-/tarjoilukeittiöt sekä mahdollisuuden laajentaa toimintaa talojen terasseille.

– Kouvolan kaupunki tavoittelee laadukasta, asiakaspalvelulähtöistä, innovatiivista ja joustavaa palveluntuottajaa, joka suosii lähialueen raaka-aineita ja palveluja. Kaupunki haluaa myös, että palveluntuottaja näkee ravintolat liiketoimintapaikkoina, tapahtumatalojen myyntivastaava Kirsi Penttinen kertoo.

Markkinavuoropuhelut ravintolapalveluiden kilpailutuksesta käytiin viikoilla 23 ja 24. Tarjouspyyntö julkaistaan 25.7. Hilmassa ja Tarjouspalvelussa. Kiinnostuneet toimijat voivat sopia tutustumisaikoja Kouvolan tapahtumatalojen tiloihin 14.8. jälkeen.

Mahdolliset lisätietokysymykset on lähetettävä 18.8. klo 14 mennessä, ja tarjoukset tulee toimittaa viimeistään 8.9. klo 12.

Tapahtumataloille avattiin uudet nettisivut

Kouvolan tapahtumatalot ovat lanseeranneet uudet nettisivut, jotka edustavat aiempaa selkeämmällä visuaalisuudellaan kaupungin brändiä.

Erityispanostusta on tehty käyttäjäystävällisyyteen. Sivuston navigointi on suunniteltu kohderyhmittäin, jotta kävijät löytäisivät helposti etsimänsä tiedot.
– Olit tulossa järjestämään tapahtumaa, kokoustamaan tai nauttimaan tapahtumista asiakkaana, löydät tarvitsemasi tiedot uudistetuilta sivuilta kätevästi, Penttinen lupaa.

Lisätietoja:

Tapahtumatalojen www-sivut

Sivun alkuun