Kouvolan Pallonlyöjille miesten Superpesiksessä hopeaa

Jännittävän kauden ja tiukan finaalisarjan pelannut Kouvolan Pallonlyöjät KPL voitti hopeaa miesten Superpesiksessä vuonna 2021. Viidennen finaalipelin voitto Manse PP:n hyväksi ratkesi huippujännittävässä ottelussa.

Kouvolan kaupunki onnittelee lämpimästi 90-vuotiasta Kouvolan Pallonlyöjiä hopeamitalista.

Kausi päättyi tänään sunnuntaina Tampereella Kaupin pesäpallostadionilla kotijoukkue Manse PP:n mestaruusjuhliin. Viidennessä loppuottelussa tiukka taistelu ratkesi toisen jakson lopulla Manse PP:n onnistumiseen ja koko finaalisarjan voittoon.

Kouvola on vahva urheilu- ja liikuntakaupunki, joka mahdollistaa hyvät puitteet liikunnan harrastamiselle ja ammatti- ja kilpaurheilulle. On upeaa, että perinteikäs pesäpallojoukkueemme on usealla vuosikymmenellä saavuttanut kultaa, hopeaa ja pronssia. Vuonna 2020 joukkue voitti miesten Superpesikssä myös hopeaa.

#Kouvola #pesis #Kopla

Kouvolan Pallonlyöjät on tunnettu ja arvostettu, vuonna 1931 perustettu seura. Pitkä historia näyttäytyy rehtinä urheiluasenteena seuran perinteissä, pelaajissa ja kannattajissa. KPL on vakaa ja kehittyvä seura. KPL on pelannut Superpesiksessä 53 kautta.

https://www.kouvolanpallonlyojat.fi/