Kouvolan Kuusankoskelle avataan uusi yhteisötila Etappi – Avajaiset 11.3.

Kahvikuppi pöydällä.

Kouvolan kaupunki tarjoaa yhteisötila Etapin järjestöjen ja muiden toimijoiden käyttöön ilman tilavuokraa.

Kouvolan viides yhteisötila avaa ovensa Kuusankoskella. Etappi-niminen yhteisötila on Kouvolan kaupunkistrategian mukainen hanke, jonka tavoitteena on lisätä asukkaiden hyvinvointia aktivoimalla alueen yhteisöllistä toimintaa.
Yhteisötila tarjoaa järjestöjen ja muiden toimijoiden käyttöön tilan, jossa he voivat järjestää kaikille avoimia palveluita ja harrastusmahdollisuuksia.

Yhteisötilaa ylläpitävät käyttäjät itse

Etapin päivittäisen toiminnan hoitavat sitä käyttävät toimijat omatoimisesti. Apuva ry:n ja Kuusankoski-Jaala aluetoimikunnan edustajat toimivat vastuutoimijoina. Kaupunki vastaa tilan teknisestä ylläpidosta ja varustuksen toimivuudesta.

Tilan käyttäjien ja kaupungin suhde muistuttaa luonteeltaan vuokrasuhdetta. Yhteisötiloissa työllistetään myös palkkatukijaksolaisia.

Vastuutoimijat toivovat, että Etappi koetaan läheiseksi ja viihtyisäksi paikaksi, joka lisää positiivista henkeä alueella ja mahdollistaa monien harrastusyhdistysten toiminnan. Etapin toivotaan myös luovan pitkäjänteisyyttä yhdistysten toimintaan, lisäävän eri toimijoiden välistä yhteistyötä ja mahdollistavan yhteisten tapahtumien järjestämisen asukkaiden iloksi.

Kaikki tervetulleita avajaisiin

Yhteisötilan avajaisia vietetään maanantaina 11. maaliskuuta klo 12–18 Etappi-yhteisötilassa (Urheilukentäntie 3, 45700, Kuusankoski). Luvassa on kahvitarjoilua, arpajaiset, musiikkia ja tasatunnein ohjelmaa. Kaikki ovat tervetulleita avajaisiin.

Sivun alkuun