Kouvolan kaupunki valitsi vuoden 2023 esihenkilön, työntekijän ja työyhteisön

Kaksi havupalloa, joissa punaiset rusetit.

Kouvolan kaupungilla valittiin nyt 14. kerran vuoden esihenkilö, työntekijä ja työyhteisö. Kaupungin yhteistyöryhmä päätti valinnoista 21.12.2023. Vuoden 2023 esihenkilöksi valittiin talousjohtaja Hellevi Kunnas, työntekijäksi vastaanottoavustaja Mappe Mettälä ja työyhteisöksi Kiinteistöpalvelujen kiinteistöjen kunnossapidon yksikkö.

Kouvolan kaupungin henkilöstövisio on ”Rakkaudesta lajiin – me teemme Kouvolaa”! Palkinnon saajia koskevat esitykset kertoivat hyvästä esihenkilötyöstä, ansiokkaasta työskentelystä sekä kaupungilla tehdyn työn merkityksellisyydestä kuntalaisten hyvinvoinnille.

Talousjohtaja Hellevi Kunnas on vuoden 2023 esihenkilö

Talousjohtaja Hellevi Kunnas toimii konsernipalvelujen talous- ja omistajaohjausyksikössä esihenkilönä. Hänellä on positiivinen asenne ja hän ylläpitää hyvää työilmapiiriä haastavissakin tilanteissa. Helleviä kuvataan kannustavaksi ja kuuntelevaksi esihenkilöksi. Hän arvostaa tiiminsä osaamista. Häneltä voi aina kysyä neuvoa ja hän pyrkii löytämään aikaa työntekijöilleen. Hän on oikeudenmukainen ja tasapuolinen esihenkilö, joka kehittää myös tiiminsä toimintatapoja.

Vastaanottoavustaja Mappe Mettälä on vuoden 2023 työntekijä

Vastaanottoavustaja Mappe Mettälä työskentelee tekniikka ja ympäristö -toimialalla eläinlääkintähuollon eläinlääkäripalveluissa. Hän on erittäin ammattitaitoinen ja motivoitunut työntekijä, joka kehittää jatkuvasti omaa osaamistaan. Asiakaspalvelijana hän saa säännöllisesti kiitosta. Eläinlääkäreiden avustajana häntä kuvataan ”kullanarvoiseksi”. Hän jaksaa kiireenkin keskellä ylläpitää hyvää yhteishenkeä työporukassa. Mappea pidetään rautaisena ammattilaisena ja erittäin mukavana työkaverina.

Kiinteistöpalvelujen kiinteistöjen kunnossapidon yksikkö on vuoden 2023 työyhteisö

Kiinteistöpalvelujen kiinteistöjen kunnossapidon yksikössä työskentelee lähes 20 työntekijää. Siellä toimitaan moniammatillisesti toisten vahvuuksia kunnioittaen. Töissä vallitsee pirteä ja kannustava ilmapiiri, jota sävyttää huumori. Yksikkö työskentelee ympäri Kouvolaa. Työkohteet ovat vaihtelevia ja ajoittain haastaviakin. Olosuhteet kannustavat toisinaan pohtimaan omia työskentelytapoja. Esihenkilöt ovat kannustavia ja molemminpuolinen luottamus näkyy korkeana työmotivaationa. Yksikössä panostetaan myös kouluttautumiseen. Ympäristötietoisuutta on lisätty koulutuksella sekä panostamalla kierrätykseen ja taloudelliseen ajatteluun.

Lisätietoja:

henkilöstöjohtaja Päivi Karhu, puh. 020 615 4001, paivi.karhu(at)kouvola.fi ja henkilöstösuunnittelupäällikkö Annamaija Saarela, puh. 020 615 7231, annamaija.saarela(at)kouvola.fi

Sivun alkuun