Kouvolan kaupunki valitsi vuoden 2020 esimiehen, työntekijän ja työyhteisön

Johanna Franzén

Hyvin tehty työ ja reilu meininki ansaitsevat kiitoksen ja tunnustuksen. Kouvolan kaupungilla valittiin nyt 11. kerran vuoden esimies, työntekijä ja työyhteisö. Kaupungin yhteistyöryhmä päätti valinnoista 14.12.2020. Vuoden 2020 esimieheksi valittiin puhtauspalveluesimies Mervi Saarman, työntekijäksi turvallisuuspäällikkö Johanna Franzén ja työyhteisöksi Korian koulu.

Palkinnon saajia koskevat esitykset kertoivat hyvästä esimiestyöstä, ansiokkaasta työskentelystä sekä kaupungilla tehdyn työn merkityksellisyydestä kuntalaisten hyvinvoinnin turvaamiseksi myös tämän poikkeuksellisen vuoden aikana.

Puhtauspalveluesimies Mervi Saarman on vuoden 2020 esimies

Puhtauspalveluesimies Mervi Saarmanin tehtäväalueeseen kuuluu Marjoniemen pääterveysaseman lisäksi kouluja, päiväkoteja ja toimistorakennuksia. Hän on myös varahenkilöiden esimies. Pitkän työuran vaikutus näkyy Mervin otteessa tehdä työtä ja pitää langat käsissään. Merviä kuvataan avuliaaksi, keskustelevaksi, kuuntelevaksi sekä oikeudenmukaiseksi ja reiluksi esimieheksi. Hän on työntekijöidensä, kollegoidensa ja esimiestensä arvostama.

Turvallisuuspäällikkö Johanna Franzén on vuoden 2020 työntekijä

Turvallisuuspäällikkö Johanna Franzén on ollut kaupungilla töissä vajaan vuoden, mutta hän on tuonut kaupungin turvallisuustyöhön ja poikkeusoloihin varautumiseen uutta näkökulmaa osaamisellaan ja kokemuksellaan. Hän on napakka, nopea ja asiallinen. Johanna on erinomainen yhteistyökumppani sekä tukee omalla työllään kaupungin eri palveluja ja työyksiköitä. Johanna on myös positiivinen ja reilu työkaveri. Hän on saanut paljon kiitosta sekä kaupunkilaisilta että kaupungin henkilöstöltä.

Korian koulusta vuoden 2020 työyhteisö

Korian koulun henkilöstö tekee työtään yhteisen hyvän ja tavoitteiden eteen. Henkilöstö kouluttautuu aktiivisesti ja on mukana monissa valtakunnallisissa hankkeissa. Kiva koulu ja liikkuva koulu -hankkeet ovat olennainen osa koulun arkea. Korian koulu on jo ennen koronaa hyödyntänyt digitalisaatiota opetuksessa, ja siirtyminen maaliskuussa parissa päivässä täyteen etäopetukseen sujui hyvin. Haasteet ratkaistiin yhdessä. Henkilöstö on kehittänyt osaamistaan ja valmiuttaan ottaa käyttöön uusia sähköisiä menetelmiä. Koulussa on aina jokin vuositeema, jolla korostetaan yhteisöllisyyttä ja muita tärkeitä asioita. Korian koulun ilmapiiri on raikas, innostava, hyväksyvä ja tulevaisuuteen positiivisesti suuntaava.

Lämpimät onnittelut kaikille palkituille!

Lisätietoja:
henkilöstöjohtaja Päivi Karhu, puh. 020 615 4001, paivi.karhu(at)kouvola.fi henkilöstösuunnittelupäällikkö Annamaija Saarela, puh. 020 615 7231, annamaija.saarela(at)kouvola.fi

Sivun alkuun