Kouvolan kaupunki käynnistää keskiviikkona ruoka-annospakettien jakelun koululaisille

keltaista spagettikastiketta

Kouvolan kaupunki käynnistää keskiviikkona ruoka-annospakettien jakelun niille perusopetuksen oppilaille, joilla on tarve saada päivittäinen kouluruoka etäopetuksessakin.

─ Olemme saaneet viestiä huoltajilta siitä, että kaikki lapset eivät saa etäopetuksessa ollessaan päivällä lainkaan lämmintä ruokaa. Ruoka-annospakettien jakelu käynnistetään todennäköisesti koulujen tiloissa ensi viikon keskiviikkona, kasvatus- ja opetusjohtaja Veikko Niemi kertoo.

Kyselyt, joissa perheiltä tiedustellaan kouluruuan tarvetta, lähtevät viikonlopun aikana Wilman kautta keskitetysti. Veikko Niemi korostaa, että on erittäin tärkeää, että huoltajat vastaavat kyselyyn.

Ruoka-annospaketti on tarpeestaan ilmoittaneille perheille noudettavissa ensi keskiviikosta lähtien joka maanantai ja keskiviikko siten, että maanantaisin voi noutaa maanantain ja tiistain ateriat, keskiviikkoisin loppuviikon ateriat. Ruoka-annospaketti sisältää tavanomaisen kouluaterian lisukkeineen. Tarkempi ohjeistus esimerkiksi aterioiden noudosta lähetetään perheille ensi viikon alussa Wilman kautta.

Lisätiedot:
kasvatus- ja opetusjohtaja Veikko Niemi, veikko.niemi(at)kouvola.fi, puh. 020 615 7727
kehittämisvastaava Maija Saksa, maija.saksa(at)kouvola.fi, puh. 020 615 8429

Sivun alkuun