Kouvolan kaupunki järjestää Digitreffit

Pointti-kohtaamispaikassa ja Kouvolan pääkirjaston Mediamajassa järjestetään perjantaina 20. toukokuuta Digitreffit. Tilaisuuksien ohjelma koostuu ajankohtaisesta digiteemaisesta luennosta ja keskusteluosiosta. Digitreffit ovat kaikille avoimia, ja niitä pidetään jatkossa säännöllisesti Pointissa.

Digitreffit on yksi Kouvolan kaupungin Digitaidolla osallisuutta -hankkeen toimenpiteistä. Lisäksi hanke järjestää esimerkiksi digitaitokoulutuksia, joilla muun muassa tutustutaan kaupungintalon Kouvola-studioon.

Kiinnostavatko digitarinat, digineuvonta tai sosiaalisessa mediassa leviävät valeuutiset? Tervetuloa Digitreffeille perjantaina 20.5. kello 13 alkaen.

Digitreffit järjestetään Pointti-kohtaamispaikassa ja Kouvolan pääkirjaston Mediamajassa. Pointin Digitreffejä voi seurata myös suorana verkkolähetyksenä Kouvolan kaupungin YouTube-kanavalla: Kouvolan kaupunki – YouTube

Pointti-kohtaamispaikka 20.5. kello 13
Kauppakeskus Hansa, 2 krs., Torikatu 3–5

Luento: Digitarinat ja digitaitokoulutus

Tule kuulemaan vertaisdigitarinoita. Et ole digimaailmassa yksin. Saat samalla omaan laitteeseesi digineuvontaa.

Mediamaja, Kouvolan pääkirjasto 20.5. klo 13
Kouvolan pääkirjasto, Mediamaja, Salpausselänkatu 33

Luento: Digiolohuone: Valeuutiset mediassa

Tule rohkeasti tutustumaan Kouvolan pääkirjaston alakerran Mediamajan tiloihin. Aloitamme tietoiskulla aiheesta, joka tässä ajassa puhututtaa meitä kaikkia.

Sivun alkuun