Kouvolan kaupungin nuorisotilat eli NuortenTalot suljetaan tilapäisesti koronatartuntojen ehkäisemiseksi

Eduskunta käsittelee valmiuslain tänään tiistaina 17.3. Kouvolan kaupunki varautuu toiminnassaan siihen, että osa valmiuslain toisen osan säännöksistä tulee voimaan. Tämä tarkoittaa sitä, että kaupunki valmistelee monien palveluidensa sulkemista tai uudelleenjärjestämistä 18. maaliskuuta alkaen. Palvelut tullaan sulkemaan 13. huhtikuuta asti. Tämän jälkeen sulun jatkamistarvetta tarkastellaan koronavirustilanteen mukaisesti ja palvelukohtaisesti.

Kouvolan kaupungin nuorisopalveluihin valmiuslaki vaikuttaa niin, että nuorisotilat eli NuortenTalot suljetaan keskiviikkona 18.3.2020 alkaen. Lehdokin, Kuusaan, Voikkaan, Jaalan, Valkealatalon, Inkeroisten, Myllykosken, Korian monitoimitalon ja Elimäen Puljun NuortenTalot suljetaan. Myös nuorten tilaisuudet ja tapahtumat on peruttu.

Nuorisopalvelut siirtyy asteittain kokonaan verkkonuorisotyöhön – kohtaaminen tapahtuu eri verkkopalveluja hyödyntäen erilaisilla digitaalisilla alustoilla, kuten some-kanavilla ja pelimaailmassa.
Tarkempaa tietoa verkkoalustojen käyttöönotosta päivitetään nuortenkouvola.fi-verkkosivuilla, Nuorten Kouvolan Instagram-tilillä ja Nuorten Kouvola Facebook-sivuilla.

Ohjaamo toimii etäpalveluna saman ajan, kuin valmiuslaki on voimassa 16.3.-13.4.2020. Myös ryhmät ja infotilaisuudet on peruutettu samalta ajalta. 9.luokkalaisten kesätyöseteleitä jaetaan ajanvarauksella, noudosta sovitaan etukäteen puhelimitse tai sähköpostitse.
Ohjaamon somekanavilla FB ja IG tiedotetaan palvelusta päivittäin.

Lisätietoja:

Maritta Rihu
Koordinaattori
Puh. 020 615 7794
maritta.rihu(at)kouvola.fi

Sivun alkuun