Kouvolan historiasta kertova joulukalenteri

Poikilo-museoiden julkaisemassa joulukalenterissa pääsee tutustumaan Poikilo-museoiden esinekokoelmaan. Joulukalenteri kuljettaa muistoihin menneestä ja tuo esineitä nähtäväksi.

Joulukuussa pääset seuraamaan Poikilo-museoiden esinekokoelmista kertovaa ”Paketteja Poikilon kokoelmista” -joulukalenteria sosiaalisen median kanavissamme. Joulukalenteri esittelee jouluaattoon asti joka päivä jonkin esineen Poikilo-museoiden esinekokoelmista. Joulukuun ensimmäinen ”paketti” on 1.12. julkaistava kuukauden valokuva Kuukauden kuva: joulukuu 2023 – Poikilo

Joulukalenteri toteutetaan sosiaalisen median kanavissamme. Seuraa joulukalenteria Poikilo-museoiden Instagramissa sekä Facebookissa. Sosiaalisen median julkaisut näkyvät pienellä viiveellä myös Poikilo-museoiden kotisivujen etusivulla Poikilo-museot – Poikilo.

Voit tutustua Poikilo-museoiden esinekokoelmiin omatoimisesti myös maksuttomassa Finna-verkkopalvelussa. Poikilo-museoiden omasta Finna-näkymästä www.poikilo.finna.fi voi yhdellä haulla etsiä valokuvien ja esineiden lisäksi myös jo aiemmin Finnassa julkaistuja Kouvolan taidemuseon aineistoja. Kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, mutta käytön yhteydessä on aina mainittava julkaisija eli Poikilo-museot sekä kuvaajan nimi, jos se on tiedossa.

Kuva Paul Holmin lapset leikkimässä joululahjoilla jouluna 1934 Varuskuntakatu 1:ssä.
Kuva Paul Holmin lapset leikkimässä joululahjoilla jouluna 1934 Varuskuntakatu 1:ssä. Valokuva on ollut joulukuun 2021 kuukauden valokuvana. Kuukauden kuva: Joulukuu 2021 – Poikilo
Sivun alkuun