Koko perheen juhannusjuhlaa vietetään jälleen Kuusankoskitalolla

Tänä vuonna kouvolalaiset pääsevät viettämään koko perheen juhannusjuhlaa 24.6 Kymijoen upeassa rantamaisemassa Kuusankoskitalon puistoalueella. Marco Lundbergin perheen tähdittämään ja siivittämään iltaan kuuluu mm. lasten laulu- ja tanssityöpajoja, live-karaokea ja tanssimusiikkia.

Juhannusaaton ilta 24.6.2022 käynnistyy klo 18 perheen pienimmille suunnatulla ohjelmalla. Lapset pääsevät tanssimaan suosittuun nettipeliin liittyviä Fortnite-tansseja Petrus Lundberg johdolla ja opastuksella Kuusankoskitalon ulkonäyttämöllä. Samaan aikaan puistoalueella voi laulaa yhdessä Hepokönkään Höppänä-tontun kanssa hauskaa livekaraokea. Tonttu saapuu Kuusankoskitalolle Kainuusta, missä se asustaa yhdessä Suomen suurimmista vesiputouksista, ja kutsuu kaikki lapset mukaan yhteiseen kesän juhlaan.

Klo 18.30 eteenpäin koko perhe pääsee nauttimaan menevästä musiikista Marco Lundbergin ja Jaana Lehtonen-Lundbergin Orkesterin esittämänä. Klo 20 sytytettävän Juhannuskokon jälkeen ilta jatkuu juhannustansseilla klo 21.30 saakka. Juhannusjuhlaan on vapaa pääsy.

Perinteinen juhla veden äärellä

Juhannuskokko Kuusankoskitalon ja Kymijoen välissä on Kuusankosken perinne. Viime vuonna Kuusankoski vietti satavuotisjuhlaa, mutta juhannusjuhlaa ei koronatilanteen vuoksi päästy järjestämään. Tapahtuman järjestää Kouvolan kulttuuripalvelut.

Tapahtumapaikka: Kuusankoskitalo, os. Kymenlaaksonkatu 1

Lisätietoja:

kulttuurituottaja Helena Jetsu, puh. 020 615 74 20, helena.jetsu@kouvola.fi

Sivun alkuun