Koko kylä kasvattaa Koria-Elimäki -alueella

Korian ja Elimäen alueen lasten ja nuorten parissa työskentelevät haluavat kutsua kokoon kaikki, joita nuorten hyvinvointi ja alueen viihtyvyys kiinnostavat. Tule keskustelemaan aiheesta Korian NuortenTalolla 13.9.2021 klo 17-18.

Olemme havainneet huolestuttavaa lisääntymistä ikävistä ilmiöistä kuten ilkivalta, päihteet ja väkivalta. Olet sitten isovanhempi, naapuri, ammattikasvattaja, huoltaja, nuori itse tai ihan vaikka satunnainen tarkkailija, joka on huolissaan nuorten lisääntyneestä pahoinvoinnista ja halukas ideoimaan keinoja tukea nuorta matkalla aikuisuuteen – tule mukaan, olet kaipaamamme henkilö!

Tarjoamme mahdollisuuden tulla yhteisen pöydän ääreen keskustelemaan aiheesta ja luomaan keinoja, joilla ennalta ehkäistä tai puuttua tilanteeseen.

Kutsummekin kaikki asiasta kiinnostuneet maanantaina 13.9.2021 klo 17.00 – 18.00 Korian monitoimitalon NuortenTalolle. Mukana keskustelussa myös Kaakkois-Suomen poliisi.

Huolehdithan, että tulet vain terveenä, käytät maskia ja noudatat hyvää käsihygieniaa.

Kahvia ja pullaa emme voi tarjota vallitsevan tilanteen takia, mutta toivomme tapaamisen tuovan hyvää mieltä ja turvallisuutta ihan jokaiselle Korian ja Elimäen alueella asuvalle. Pidetään huolta!

Lisätietoa

Nuoriso-ohjaaja Hanna Vilkki, p. 020 615 8488, hanna.vilkki(at)kouvola.fi