Kaupunginhallituksen päätös 20.1.2020: Vahvistuksen antaminen IT-laitteiden elinkaaripalveluille

Poikkeuksellisesti julkaisemme erikseen kaupunginhallituksen päätöksen koskien Vahvistuksen antamista IT-laitteiden elinkaaripalveluille. Asiaa koskeva esitylistan kohta 18 tarkastettiin kokouksessa. Kokouksen pöytäkirja julkaistaan kokonaisuudessaan kun se on tarkastettu.

Kaupunginjohtajan ehdotus:

Kouvolan kaupunki hyväksyy ja allekirjoittaa OP Yrityspankki Oyj:lle osoitetun vahvistuksen koskien Kaakkois-Suomen Tieto Oy:n ja 3 Step IT Oy:n välistä sopimusta sekä hyväksyy osaltaan olemassa olevien Kaakkois-Suomen Tieto Oy:n asiakkaiden it-laitteiden käyttöomaisuusrekistereiden yhdistämisen siten, että käyttöomaisuusrekisterin teknisestä yhdistämisestä huolimatta jokaisen asiakkaan vuokravastuut ja laitteet ovat yksilöitävissä sekä selkeästi listattavissa asiakaskohtaisen käyttöliittymän avulla.

Kaupunginhallitus tarkastaa pöytäkirjan tämän asian osalta kokouksessa ja se on nähtävillä yleisessä tietoverkossa 21.1.2020 lukien.

Kaupunginhallituksen päätös:

Kaupunginhallitus hyväksyi päätösehdotuksen.

Kaupunginhallitus tarkasti pöytäkirjan tämän asian osalta kokouksessa ja se on nähtävillä yleisessä tietoverkossa 21.1.2020 lukien.

Sivun alkuun