Kaupungin vuoden esimies, työntekijä ja työyhteisö on valittu

Hyvin tehty työ ansaitsee kiitoksen ja tunnustuksen. Kouvolan kaupungilla valittiin nyt 12. kerran vuoden esimies, työntekijä ja työyhteisö. Vuoden 2021 esimieheksi valittiin varhaiskasvatusyksikön johtaja Jaana Sihvola, työntekijäksi siivooja Maritta Sivonen ja työyhteisöksi kirjastot. Kaupungin yhteistyöryhmä päätti valinnoista 16.12.2021.

Kouvolan kaupungin henkilöstövisio on ”Rakkaudesta lajiin – me teemme Kouvolaa”! Palkinnon saajia koskevat esitykset kertoivat hyvästä esimiestyöstä, ansiokkaasta työskentelystä sekä kaupungilla tehdyn työn merkityksellisyydestä kuntalaisten hyvinvoinnin turvaamiseksi.

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Jaana Sihvola on vuoden 2021 esimies

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Jaana Sihvola toimii avoimen varhaiskasvatuksen esimiehenä.  Hän kehittää verkostoyhteistyötä ja työskentelee vahvasti sen eteen, että avoimen varhaiskasvatuksen palvelua toteutetaan tasapuolisesti ympäri Kouvolaa. Jaana on avarakatseinen ja kannustava esimies, joka kuuntelee henkilöstön ideoita ja auttaa kehittämään niitä eteenpäin. Jaana antaa vastuuta, jakaa johtajuutta ja luottaa omiin työntekijöihin-sä antamalla sopivan haastavia tehtäviä koko tiimille.

Siivooja Maritta Sivonen on vuoden 2021 työntekijä

Siivooja Maritta Sivonen työskentelee puhtauspalveluissa Lauttarannan hoivakodissa Poukaman osastolla. Marita ei nosta itseään esille, vaan tekee työnsä tunnollisesti. Hän on luotettava ja kantaa vastuuta kokonaisvaltaisesti. Kun koronavirus levisi Poukaman osastolla, Maritan vastuu haastavasta ja raskaasta koronasiivouksesta oli ammattitaitoista, vastuullista ja erittäin huolellista. Työkavereiden mielestä Maritan tuki vaikeassa tehtävässä auttoi myös heitä jaksamaan.

Kirjastot on vuoden 2021 työyhteisö

Kouvolan yhdeksän kirjastoa ja kirjastoauto muodostavat yhden suuren työyhteisön. Osaamista jaetaan tiimeissä ja henkilöstön on helppo siirtyä kirjastosta toiseen. Henkilöstö on kehittänyt uusia palveluita aktiivisesti. Kirjastot ovat läpi korona-ajan tarjonneet asiakkaille kulttuuripalveluita, lukemista ja digitukea. Henkilöstö etsii jatkuvasti uusia keinoja lasten ja nuorten lukemisen edistämiseen mm. osallistumalla erilaisiin hankkeisiin.

Lämpimät onnittelut kaikille palkituille!

Lisätietoja:
henkilöstöjohtaja Päivi Karhu, puh. 020 615 4001, paivi.karhu(at)kouvola.fi
henkilöstösuunnittelupäällikkö Annamaija Saarela, puh. 020 615 7231, annamaija.saarela(at)kouvola.fi.

Sivun alkuun