Kaikille 65 vuotta täyttäneille tarjotaan mahdollisuus hyvinvointia edistävään keskusteluun

Ikäihminen katsoo puhelintaan läppärin vieressä,

Hyvinvointia edistäviä keskusteluja tarjotaan osana ikääntyneiden ennaltaehkäiseviä palveluita kaikille 65-vuotiaille ja tätä vanhemmille kymenlaaksolaisille, jotka eivät ole Kymsoten säännöllisten palveluiden piirissä.

Hyvinvointia edistävä keskustelu on tarkoitettu ikääntyville, jotka haluavat tukea oman hyvinvoinnin edistämiseen, tulevaisuuden ennakointiin ikääntyessä tai tietoa Kymsoten tarjoamista palveluista ennakoivasti. Keskustelu sopii myös niille, joilla on huoli omasta pärjäämisestä, mutta ei vielä selkeää tarvetta palvelulle.

– Hyvinvointia edistävän keskustelun tavoitteena on edistää hyvinvointia, terveyttä ja toimintakykyä sekä tukea voimavaroja. Keskustelun sisältö käsittelee asumista, hyvinvointia ja toimintakykyä sekä arjen sujuvuutta. Hyvinvointia edistävän keskustelun avulla voidaan antaa tietoa ja keinoja oman elämän suunnitteluun ikääntyessä, kertoo palveluesimies Nina Paavolainen Kymsoten ennaltaehkäisevistä palveluista.

Keskustelu on maksuton ja se voidaan toteuttaa puhelimitse tai palveluohjaajan kanssa erikseen sovittuna kotikäyntinä.

Ohje hyvinvointia edistävän keskustelun ajanvaraukseen

Ajan hyvinvointia edistävälle keskustelulle voi varata Kymsoten sähköisen asioinnin kautta tai puhelimitse numerosta 05 220 6150. Ajanvarausnumero ja sähköinen ajanvaraus palvelevat 17.8.2022 alkaen.

Sähköisen asioinnin kirjautumista varten tarvitset pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Kirjaudu sähköisen asioinnin palveluun osoitteessa https://oma.hyvis.fi/login#/. Ajanvaraukset löytyvät ”Ajanvaraus”-välilehdeltä. Valitse ”Siirry ajanvaraukseen”. Valitse ”Varaa aika”-välilehdeltä ”Ikääntyneiden palvelut”. Hyvinvointia edistävien keskustelujen ajanvaraus löytyy kohdasta ”Ikääntyneiden hyvinvointia edistävä neuvonta ja ohjaus”.

Sivun alkuun