Best of saikkua, kiitos! -sketsiteatteri saapuu kutittelemaan kouvolalaisten nauruhermoja

Hervotonta naurutykitystä tarjoileva Best of saikkua, kiitos! sisältää parhaat palat suositun Saikkua, kiitos! -esityssarjan sketseistä. Kolmiosainen esityssarja on riemastuttanut yli 400 000 katsojaa ympäri Suomen. Kouvolalaisille tarjotaan nyt mahdollisuus nähdä sarjasta tiivistetty Best of saikkua! -esitys ”sairaan” edulliseen lippuhintaan Kouvolatalon Simelius-salissa 3. maaliskuuta klo 15.

Työryhmä Jukka Rasila, Ville Keskilä ja Kalle Pylvänäinen käsittelee esityksessä aiheita terveydestä ja sairastamisesta sketsiteatterin keinoin. Surkuhupaisten sattumien Irvailusta saavat osansa Suomen koko terveydenhuolto hyvinvointialueineen, lääkäreineen ja potilaineen. Ajankohtainen aihepiiri on todellinen sketsien runsaudensarvi ja suomalaisille helposti samaistuttava. Ismo Leikolan laulut tuovat oman mausteensa esitykseen.

Mitä luultavimmin esitys palauttaa mieleen omakohtaisia kokemuksia ja kirvoittaa keskustelua sairauksista ja saikuista, todellisista tai keksityistä. Siihen on nyt lupa, sillä aina on vara nauraa itselle, omille ennakkoluuloille, sairastamiselle ja saikuttamiselle.

Esityksen käsikirjoituksen ovat laatineet Ismo Leikola ja Kalle Pylvänäinen.

Liput

Lippuja voi ostaa Kouvolan pääkirjastosta 15 euroa / kappale.

Lisätietoja:

Helena Jetsu, kulttuurituottaja, puh. 020 615 7420, helena.jetsu@kouvola.fi

Verkkosivut-linkki: Best of saikkua!

Kouvolan kaupungin kulttuuripalvelut tuottaa kaikille saavutettavia ja edullisia kulttuurielämyksiä, koska kulttuuri kuuluu kaikille. Kouvolan kaupungin yksi tärkeimmistä tehtävistä on tuottaa tasokasta, kiinnostavaa ja saavutettavaa kulttuuritarjontaa jokaisen asukkaan koettavaksi. Musiikki-, teatteri- ja taide-elämykset tuovat jokaisen elämään mielekkyyttä ja merkityksellisyyttä.

Sivun alkuun