Asuntomessut on suosittu ryhmävierailukohde

Asuntomessut on suosittu kesäinen vierailukohde ryhmille. Messuilla vierailee vuosittain 50 –100 ryhmää. Ryhmävieraat saavat lippuetuja ja mahdollisuuden kuulla lisätietoa messuista sekä kaupungin ajankohtaisista aiheista.

” Ryhmävierailut ovat osoittautuneet hyväksi tavaksi tuoda esille kullekin järjestäjäkunnalle olennaisia ja ajankohtaisia aiheita. Ryhmävieraiden joukossa on runsaasti kuntien työntekijöitä, rakentamisen asiantuntijoita ja muita ammattilaisryhmiä. Ryhmävierailut ovat kaupungille mahdollisuus kertoa itselleen tärkeistä aiheista, mutta myös vierailijoille saada uusia näkökulmia omaan työhönsä”, kertoo Asuntomessujen viestintäpäällikkö Leena Honkajuuri.

Kouvolan kaupungin asiantuntijat kertovat vieraille Kouvolasta ja kaupungin ajankohtaisista aiheista sekä messualueesta eri näkökulmista. Esittelyiden aiheina ovat mm. Pioneeripuiston asuinalueen kaavoitus, messualueen energiaratkaisut ja energiatehokkaat rakennustavat. Asiantuntijoilta saa myös vinkkejä Kouvolan innostavista liikunta- ja luontoympäristöistä sekä varhaiskasvatuksen toimintamalleista. Esittelyjä pidetään myös Kouvola-Kiina konttijunayhteydestä ja Rail Road Terminal -hankkeesta. Kouvolan yrittäjien ja elinkeinoyhtiön edustajat esittelevät messuilla kaupungin monipuolisia palveluja yrityksille ja yritystoiminnan kehittämiselle.

Kun ryhmään kuuluu vähintään 15 henkilöä, messulipun saa 17 eurolla. Lipun hintaan sisältyy messuesittely, joka on kestoltaan 10 tai 30 minuuttia. Lyhyessä messuoppaan pitämässä esittelyssä kerrotaan messualueesta, kohteiden ja palveluiden sijainnista sekä messureitistä. Puolen tunnin mittainen ryhmäesittely pitää sisällään Osuuskunta Suomen Asuntomessujen esittelyn sekä ryhmän haluaman Kouvolan kaupungin asiantuntijan esittelyn.

Asiantuntijaesittelyiden sisältöihin voi tutustua tarkemmin asuntomessut.fi -sivuilla. Ryhmävierailut ovat varattavissa verkossa.

Asuntomessut Kouvolassa ovat avoinna 12.7.-11.8.2019. Asumisen nykykuvaan ja tulevaisuuden ratkaisuihin pääsee tutustumaan yli 30 erilaisessa messukohteessa. Pioneeripuiston messualueella uusin asuminen yhdistyy 1900-luvun alussa rakennettuun punatiiliseen kasarmialueeseen. Historiallinen miljöö täydentyy Asuntomessujen myötä viihtyisillä puisto- ja virkistysalueilla sekä moderneilla pientaloilla. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö toimii tapahtuman suojelijana.

Lisätietoja:

Katja Vaske
ryhmäkoordinaattori
Kouvolan kaupunki, Asuntomessut Kouvolassa 2019
katja.vaske@kouvola.fi
p. 020 615 9313

Elina Fanta
tiedottaja
Kouvolan kaupunki, Asuntomessut Kouvolassa 2019
elina.fanta@kouvola.fi
p. 020 615 9021

Sivun alkuun