Asuntomessujen oheiskohteiksi Verla, Taideruukki ja Ankkapurhan kulttuuripuisto

Kaivuri työskentelee Talliojan laidassa.

Asuntomessutoimikunta valitsi kokouksessaan tiistaina 9.10.2018 vuoden 2019 Asuntomessujen oheiskohteiksi Maailmanperintökohde Verlan puuhiomon ja pahvitehtaan, Kuusankosken Taideruukin sekä Ankkapurhan kulttuuripuiston.

”Asuntomessujen virallisen oheiskohteen statusta haki kymmenen erityyppistä kohdetta ympäri Kouvolaa. Jo oheiskohdehakijoiden joukko osoittaa, että Kouvolassa on paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa asuntomessuvieraille, muille matkailijoille sekä meille kouvolalaisille”, kertoo Asuntomessut Kouvolassa hankkeen projektipäällikkö Sanna Kauppi.

” Valitut oheiskohteet ovat monipuolisia matkailukohteita, jotka normaalilla toiminnallaan täyttävät Asuntomessujen oheiskohteelle asettamat vaatimukset. Kaikissa valituksi tulleissa kohteissa toiminnalla on selkeä vastuutaho, mutta kohteen sisältökokonaisuus muodostuu useamman toimijan yhteistyönä”, Kauppi kertoo.

Oheiskohteet täydentävät Asuntomessujen sisältöjä ja tarjoavat paikallisia elämyksiä messuvieraille. Kohteet tulevat näkymään myös messuihin liittyvässä viestinnässä ja markkinoinnissa.

Edellisvuosina oheiskohteet ovat olleet suosittuja messukävijöiden keskuudessa, ja niiden kävijämäärät ovat Asuntomessujen aikana kasvaneet huomattavasti totutusta. Messuvieraat pääsevät tutustumaan oheiskohteisiin maksutta koko Asuntomessujen aukiolon ajan.

Lisätietoja:
Sanna Kauppi
projektipäällikkö
Kouvolan kaupunki
sanna.kauppi@kouvola.fi
020 615 5073

Heikki Vuorenpää
operatiivinen johtaja
Osuuskunta Suomen Asuntomessut
heikki.vuorenpaa@asuntomessut.fi
020 743 7722

Sivun alkuun