”Luonto ja luonnonmukaisuus ovat aina olleet minulle tärkeitä”

Heli Järvinen liikkeessään

- Olen asunut Kouvolassa pian 14 vuotta. Kouvolassa on todella hyvät ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet. Käyn itse kuntosalilla, joogassa ja ulkoilen päivittäin Iines-koirani kanssa lähimetsissä. Keskustastakin pääsee nopeasti luonnon keskelle, Heli Järvinen kertoo.

”Luonto ja luonnonmukaisuus ovat aina olleet minulle tärkeitä. Minusta tuntuu, että minut on kavatettu siihen, että kaikki kierrätetään ja hyödynnetään”, Tornionmäessä asuva ekokosmetologi ja life coach Heli Järvinen, 43, sanoo.

”Ekoeloa-yrityksessäni on samanlaiset arvot kuin minulla muutenkin elämässä. Luonnonmukaisuus, kokonaisvaltainen hyvinvointi, laatu, ekologisuus ja tasa-arvoisuus ovat minulle tärkeitä. Luonto on ollut iso osa elämääni jo lapsesta lähtien. Luonnonmukaisuus on ollut minulle tärkeää jo silloin, kun se ei ollut vielä trendikästä. Luonnossa olen liikkunut monipuolisesti lapsesta asti. Suosin myös lähi- ja luomuruokaa. Onneksi niitä on Kouvolassa suhteellisen hyvin saatavilla muun muassa Reko-ringin avulla.

Ensimmäisen ekohoitolayritykseni perustin vuonna 2011. En kuitenkaan ollut vielä valmis, eikä ollut Kouvolakaan kaikille ideoille ja aatteille, joita olisin jo silloin halunnut kuuluttaa. Onneksi oikea aika tuli nyt vastaan. Siirryin vuoden 2019 joulun alla uusiin tiloihin. Se on yrittäjälle kuin aloittaisi alusta, vaikka olinkin ehtinyt kartuttaa asiakaskuntaa, siksi kevään ensimmäinen korona-aalto tuli pienenä shokkina. Keskityin silloin verkkokaupan rakentamiseen ja kesällä kalenteri olikin taas täynnä. Onneksi uudetkin asiakkaat ovat löytäneet luokseni vaikeasta vuodesta huolimatta.

Olen lähtöisin Vantaalta. Ennen Kouvolaan muuttoa ehdin asua kymmenisen vuotta Mikkelissä. Olen asunut Kouvolassa pian 14 vuotta. Kouvolassa on todella hyvät ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet. Käyn itse kuntosalilla, joogassa ja ulkoilen päivittäin Iines-koirani kanssa lähimetsissä. Keskustastakin pääsee nopeasti luonnon keskelle.”

Sivun alkuun