”Kouvolassa on ihan mahtava yhteishenki yrittäjien kesken”

Minttu Nulpponen istuu yrityksessään.

Citu Bardurillan yrittäjä Minttu Nulpponen kehuu kouvolalaisten yrittäjien yhteishenkeä. Vapaa-ajallaan Nulpponen toimii muun muassa Kuudennen kenttäpelaajan matkanjärjestäjänä.

”Kouvolassa on ihan mahtava yhteishenki yrittäjien kesken. Ei latisteta toista, vaan kannustetaan menemään eteenpäin”, Hair-Beauty-Wellness City Bardurillan yrittäjä Minttu Nulpponen, 31, toteaa.

”Ennen yrittäjyyttä ehdin olla karaoke-emäntänä, Mäkkärissä, siivoojana ja puhelinliittymän asiakaspalvelussa. Yrittäjyyttä on kuitenkin jo takana 12 vuotta. City Bardurilla on sinä aikana muuttanut ja laajentunut. Katsotaan, mihin tämä tästä vielä laajenee. Katselen säännöllisesti isompia tiloja.

Olen innostuja ja eteenpäin menijä. Yleensä lähdenkin ulkomaille tasapainottamaan hektistä arkeani. Ehkä siksi olen koko ajan kaikessa mukana tänä vuonna, koska en ole päässyt hyviä ideoita karkuun. Viime vuonna päätimme tempaista alueen yrittäjien kanssa yhteisen joulukalenteriprojektin, jonka tarkoitus on herättää Kouvolassa hieman liikettä kivijalkamyymälöihin ja tuoda joulumieltä ohikulkijoille. Yhtenä unelmanani on, että pääsen joskus tulevaisuudessa vaikuttamaan vielä enemmän Kouvolan alueen tapahtumatarjontaan ja Kouvolan vetovoimaisuuteen.

Olen myös innokas penkkiurheilija. Jääkiekon lisäksi käyn katsomassa KPL:n ja Kouvojen pelejä. Harmi, että koris ja jääkiekkovieraspelit ovat usein samaan aikaan. Olen tällä hetkellä KooKoon kannattajaryhmän Kuudes Kenttäpelaaja ry:n hallituksessa matkanjärjestäjän roolissa. Se on mukavaa vastapainoa kauneusalan yrittäjyydelle. Yhteisöllisyyden luominen on parasta. On mahtava nähdä, miten uudet ja vanhat kannattajat ovat kuin yhtä suurta oranssimustaa perhettä ottelureissuilla. Kaikki otetaan aina porukkaan heti mukaan. Toivottavasti jatkossa meitä on vielä enemmän.”

Sivun alkuun