Anne Ukkosesta arviointipäällikkö

Kouvolan kaupunginvaltuusto vahvisti 16.11.2020 Anne Ukkosen valinnan Kouvolan kaupungin arviointipäälliköksi.

Kouvolan kaupungin uusi arviointipäällikkö on hallintotieteiden maisteri Anne Ukkonen. Ukkonen on toiminut viime vuodet Luumäen kunnanjohtajana.

Arviointipäällikön virka oli haettavana 4.10.2020 mennessä. Rekrytoinnissa käytettiin anonyymirekrytointia. Virkaa haki määräaikaan mennessä yhteensä 17 henkilöä, joista haastateltiin viisi. Henkilöarviointi tehtiin kolmelle haastatelluista. Valintaa valmisteleva työryhmä oli yksimielinen siitä, että laaja-alaisen kokemuksen kunta-alasta omaava Kukkonen täytti hakijoista parhaiten valintakriteerit.

Arviointipäällikön viran tarkoituksena on arviointitiedon tuottaminen valtuustolle, kuntalaisille ja kaupunkikonsernille toiminnan kehittämiseksi ja päätöksenteon tueksi. Arviointipäällikkö suunnittelee ja toteuttaa arviointityötä sekä kehittää arviointia ja arviointimenetelmiä. Hän valmistelee asioita tarkastuslautakunnalle sekä toimii tarkastuslautakunnan esittelijänä ja sihteerinä.

Kaupunginvaltuusto asettaa tarkastuslautakunnan hallinnon ja talouden tarkastuksen sekä arvioinnin järjestämistä varten.

Lisätietoja:

henkilöstöjohtaja Päivi Karhu, puh. 020 615 4001, paivi.karhu(at)kouvola.fi.

Sivun alkuun