Aluevaalitilaisuudet 12.1. ja 13.1. – lähetä ennakkokysymyksiä

Aluevaalien ennakkoäänestys on käsillä. Ennakkoäänestys alkaa keskiviikkona 12.1. ja jatkuu 18.1. asti. Aluevaaleissa valitaan 59 aluevaltuutettua, jotka päättävät jatkossa miten sote-palvelut ja pelastuspalvelut Kymenlaaksossa järjestetään.

Kouvolan kaupunki ja Kouvolan Sanomat järjestävät 12.1. ja 13.1. yhdessä kaksi aluevaalitilaisuutta, joita voi seurata verkossa Kouvolan Youtube-kanavalla ja Kouvolan Sanomien verkkosivuilla. Voit lähettää kysymyksiä ennakkoon panelisteille ja viranhaltijoille.

Tilaisuudet koostuvat kaupunginjohtaja Marita Toikan avaussanoista, hyvinvointipäällikkö Sanna-Riitta Junnosen tiiviistä info-osuudesta ja Kouvolan Sanomien järjestämästä vaalipaneelista. Paneelikeskustelussa ovat äänessä aluevaaliehdokkaat.

Jos haluat kysyä viranhaltijoilta tai panelisteilta aluevaaleista tai hyvinvointialueista, lähetä kysymyksesi ennakkoon keskiviikkona 12.1. kello 9 mennessä tästä linkistä.

Yleisökysymyksiin vastataan mahdollisuuksien mukaan tilaisuuden lopuksi, vaalipaneeliosion päätyttyä. Niihin kysymyksiin, joihin ei ehditä vastata verkkolähetyksen aikana, vastataan jälkikäteen kaupungin verkkosivuilla.

Tutustu ehdokkaisiin vaalipaneeleissa

Vaalipaneelien ajankohdat:

Tilaisuudet ovat katsottavissa suorina lähetyksinä ja myöhemmin tallenteina Kouvolan kaupungin YouTube-kanavalla sekä Kouvolan Sanomien verkkosivuilla. Tilaisuudet striimataan Kouvolan kaupungintalon juhlasalista. Koronarajoitusten vuoksi yleisö ei voi osallistua tilaisuuksiin paikan päällä.

Sivun alkuun