68 000 € lahjoitettu lapsiperheiden ruoka- ja tukiapukeräykseen

Kouvolan kaupungin, MLL:n Kaakkois-Suomen piirin, SPR:n Kaakkois-Suomen piirin ja Kymsoten yhteistyönä organisoimaan ruoka- ja tukiapukeräykseen on lahjoitettu yritysten, yhteisöjen ja yksityisten lahjoittajien toimesta jo 68 000 €. Kerätyillä varoilla hankitaan ruokaa ja tarvikkeita kymenlaaksolaisille lapsiperheille.

50 euron ruokalahjakortteja on toimitettu apua tarvitseville jo 800 kappaletta. Apua tarvitsevat lapsiperheet voivat edelleen hakea lahjakortteja Kymsoten Pyydä apua -palvelun kautta, joka löytyy Kymsoten lasten, nuorten ja perheiden verkkosivulta.

”Vaikka koronakriisi näyttää hiukan helpottuneen, perheissä tuen ja avun tarve jatkuu vielä pitkään. Erityisesti nyt koululaisten kesälomien alettua ruoka-apua tarvitaan taas kipeästi,” toteaa keräystä koordinoiva MLL:n Kaakkois-Suomen piirin toiminnanjohtaja Christa Carpelan.

Carpelan on kiitollinen tähän mennessä saaduista rahalahjoituksista. Keräykseen ovat jo osallistuneet seuraavat yritykset ja yhteisöt: Halton, Haminan Energia, Helkanuoret Kotkan paikallisyhdistys, Kouvolan seurakunta / Yhteisvastuu -keräys, KSS Energia, K-Supermarket Valtari, Kuusankosken Rotaryklubi, Kuusankosken Soroptimistit, Kymenlaakson Sähkö Oy, Kymen Seudun Osuuskauppa, Lions Klub / Kouvolan Iirs ry, Rakennus-Metsäkaari Oy, SAK Kotkan paikallisjärjestö ry, Stora Enso, Salpa-Apteekki.

Keräys jatkuu toistaiseksi

Ruoka- ja tukiapukeräys alkoi huhtikuussa ja siihen voi edelleen osallistua lahjoittamalla keräystilille: FI98 5750 0120 4267 89. Keräyksen lupatunnus on: Kaakkois-Suomen poliisilaitos lupa nro RA/2019/36/.

Lahjoittaja saa määritellä lahjoittamansa summan ja halutessaan kaupungin tai kunnan, johon apu kohdistetaan. Viestikenttään kirjoitetaan ”Lahjoitus” ja mahdollinen toive kohdistamisesta.

Lisätietoja: MLL Kaakkois-Suomen toiminnanjohtaja Christa Carpelan p. 050 4063 763, christa.carpelan@mll.fiSivun alkuun