+
-+

Ajankohtaista

Yleisöluisteluvuoroja Kouvolan jäähallissa

18.7.2016
Maksuttomia yleisöluisteluvuoroja järjestetään Kouvolan jäähallissa heinäkuun viimeisellä ja elokuun ensimmäisellä viikolla.

Viralliset ilmoitukset viikko 28/2016

13.7.2016
Kouvolan kaupungin lakisääteiset ilmoitukset ja kaupunginvaltuuston kokoukset saatetaan tiedoksi julkaisemalla ne julkisten kuulutusten ilmoitustaululla. Kaupungin ilmoitukset julkaistaan myös kaupungin www-sivuilla sekä tarvittaessa sanomalehdissä toimintayksikön tai vastaavan harkitsemalla tavalla. Ilmoitukset 13.7.2016:

Kaupungin sopimuskumppaneille tarjolla verkkolaskutusportaali

11.7.2016
Kaupungin sopimuskumppanit voivat toimittaa yrityksensä laskut verkkolaskuna Taitoa Oy:n laskutusportaalin kautta. Verkkolaskun käyttäminen on ekologista ja toimituksesta poistuu postitukseen kuluva aika.
 

Kouvolan nuorille 200 tuntia keikkatyötä

8.7.2016
Kouvolan kaupunki ja Kouvolan Lakritsi sponsoroivat kaikkiaan 200 tuntia keikkatyötä jaettavaksi Work Pilots –puhelinsovelluksella. Eri tahojen auki laittamia keikkoja voivat hakea kaikki sovellusta käyttävät.

Korian Pioneeripuistossa tapahtuma-alueen raivaustöitä

6.7.2016
Kouvolan kaupunki suorittaa Korian Pioneeripuistossa raivaustöitä tapahtuma-alueen tulevan laajennuksen alueella. Raivaustyöt pyritään saamaan päätökseen viikon 27 aikana.

Viralliset ilmoitukset viikko 27/2016

6.7.2016
Kouvolan kaupungin lakisääteiset ilmoitukset ja kaupunginvaltuuston kokoukset saatetaan tiedoksi julkaisemalla ne julkisten kuulutusten ilmoitustaululla. Kaupungin ilmoitukset julkaistaan myös kaupungin www-sivuilla sekä tarvittaessa sanomalehdissä toimintayksikön tai vastaavan harkitsemalla tavalla. Ilmoitukset 6.7.2016:

Koivusaaren uimala

29.6.2016
Koivusaaren uimala on edelleen remontissa
 

Yhtenäinen ohje laadittu terveyden- ja sairaanhoitajille sairausloma- ja poissaolotodistusten kirjoittamisesta

28.6.2016
Kouvolan kaupunki on laatinut ohjeen, jolla yhtenäistetään terveyden- ja sairaanhoitajien sairausloma- ja poissaolotodistusten kirjoittamista.
 

Euroopan komissio esittää 1,7 miljoonan euron CEF-rahoitusta Kouvolan RRT-hankkeelle

27.6.2016
Euroopan komissio esittää 1,695 miljoonaa euroa CEF liikenne -tukea Kouvolan kaupungille rautatie- ja maantieterminaalin kehittämiseen. Kouvola RRT -hankkeessa kehitetään logistiikka-alueen intermodaalisuutta ja kaikille yhdenvertaisesti palveluja tarjoavaa intermodaaliterminaalia. EU:n rahoitus kohdistuu hankkeen selvityksiin ja suunnitteluun (study) kohdistuviin kustannuksiin.