Kaupungin viisi kuntosalia avataan 22.6. ─ samalla poistetaan myös uimahallien rajoituksia

Kaupunki päätti avata juhannuksen jälkeen 22.6. Haanojan haalin, Urheilupuiston uimahallin, Lumon Areenan, Jaalan ja Korian Monitoimitalon kuntosalit. Samalla poistetaan uimahallien pukukaappien ja suihkujen rajoitukset. Uimahallien saunat pysyvät kuitenkin suljettuina toistaiseksi.

Koronavirus on pysynyt Kouvolassa hallinnassa hyvin, eikä uimahallin ja sisäliikuntahallien avaamisen jälkeen ole esiintynyt ongelmia.

─ Rajoituksia pystytään nyt poistamaan asteittaisesti, kun asiakasturvallisuus sen sallii. Rajoituksien poistamiseen liittyen oli tullut myös kuntalaispalautetta ja seuraamme tilanteen kehittymistä. Kuntosalien osalta tämä vastaa maanantaista lähtien aika lailla normaalikesän aukiolotilannetta, toteaa liikuntapaikkapäällikkö Kirke Roos.

Asiakasturvallisuuden vuoksi Uima-altaista poistetut matkamittarit ja lastenaltaan lelut pysyvät edelleen toistaiseksi pois käytöstä. Uimahalliin saa tuoda kuitenkin omia välineitä, myös lasten leluja ja kellukkeita.

─ Toivomme, että uimahalliin ja kuntosaleille tullaan terveenä. Asiakkaiden on myös hyvä itse huomioida ja pitää huolta turvaväleistä, muistuttaa Kirke Roos.

Tällä hetkellä auki on urheilupuiston uimahalli. Kuusankosken uimahalli aukeaa 20.7.2020. Valkealan ja Inkeroisten uimahallit aukeavat 3.8.2020. Lisäksi Korian yksityinen uimahalli on ollut avoinna 1.6. alkaen.

Lisätietoja:

liikuntapaikkapäällikkö Kirke Roos, puh. 020 615 8235, kirke.roos(at)kouvola.fi

Sivun alkuun