Duunitreffit 2021 järjestetään virtuaalisena verkossa 28.1. ─ ilmoittaudu mukaan

Duunitreffit mainos

Verkkotapahtumana torstaina 28.1.2021 klo 14─17 järjestettävillä Duunitreffeillä työnhakijat ja työnantajat kohtaavat ─ tällä kertaa verkossa ja koko Kymenlaakson alueella.

Etsitkö kesä- tai kausityötä tai muuten lisäansioita? Duunitreffit on koko Kymenlaakson alueella tammikuussa 2021 järjestettävä rekrytapahtuma, joka toteutetaan Tavata-alustalla verkossa.

Virtuaalirekrytapahtuma on turvallinen tapa etsiä töitä aikoina, kun kasvokkain tapaaminen ei onnistu. Paikalla tapahtumassa on työnantajia Haminan, Kotkan ja Kouvolan alueilta. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Kaakkois-Suomen TE-toimisto, Kouvolan kaupunki, Kotkan kaupunki, Haminan kaupunki, Kouvolan Ohjaamo, Kotkan Ohjaamo, Haminan Ohjaamo ja Eures.

Rekisteröidy etukäteen osoitteessa https://app.tavata.events/login. Liity tapahtumaan koodilla RE8MI3 ja osallistu mukaan tapahtumapäivänä, niin unelmien duunipaikka voi olla sinun.

Jo 35 näytteilleasettajaa on ilmoittautunut mukaan, käy katsomassa osallistujat ja ohjeet kävijän ilmoittautumiseen osoitteesta Duunitreffit.fi.

Lisätietoja:

Minna Ollikainen p. 0295 042 119, minna.ollikainen(at)te-toimisto.fi