Haluaisitko osallistua johonkin tapahtumaan, käydä teatterissa tai vierailla vaikka kirjastossa, mutta yksin lähteminen ei houkuttele tai tuntuu vaikealta? Pyydä mukaasi Kouvola-kaveri.

Kouvola-kaverit ovat Kouvolan kaupungin kouluttamia vapaaehtoisia naisia ja miehiä. Kouvola-kaverit lähtevät seuraksi tapahtumaan, varaavat liput ja tarvittaessa avustavat ja opastavat tapahtumapaikalle. Toiminta on tarkoitettu yli 18-vuotiaille.


Vitosella Kouvola-kaverin kanssa tapahtumiin -kampanja

Vitosella Kouvola-kaverin kanssa -kampanjassa pääset seuraaviin kohteisiin sisään viidellä eurolla tai jopa maksutta, kun seuranasi on Kouvola-kaveri:

Kesäteatteria Kouvolatalon ulkolavalla 12.7.-7.8.

JOOJA:n kesäteatteriproduktio `Se on Niemiin moro!´. Tästä musiikkipainotteisesta tarinasta ei hauskoja, ja tunnistettavia, tapauksia tai tapahtumia puutu! Sisäänpääsy Kouvola-kaverin kanssa viidellä eurolla.

Kouvolan Susien jalkapallo-ottelut

Susien miesten edustusjoukkueen otteluihin Kouvola-kaverin kanssa maksuton sisäänpääsy + väliaikatarjoilu (kahvi/tee + pulla ja makkara). Tarkista ottelupäivät ottelukalenterista.

Kouvolan teatteri

Kouvolan teatteri tarjoaa elämyksiä, energiaa, irtiottoa arjesta, ajankohtaisia näkökulmia, ajattelunaiheita sekä taiteellista osaamista. Tutustu teatterin ohjelmistoon.

Kymi Sinfoniettan konsertit

Kymi Sinfonietta kapellimestari- ja solistikaarti edustavat kansainvälistä huippua. Tutustu konserttiohjelmistoon.

Poikilo-museot

Kouvola-talossa on kaksi museota saman katon alla. Sisäänpääsy molempiin museoihin maksutta kun tulet Kouvola-kaverin kanssa.
Katso esittely meneillään olevista näyttelyistä.

Suvi-illan konsetti 28.7.2019

Suvi-illan konsertti Ranta-Pukin kievarimuseon pihapiirissä klo 18-21. Heikki Hytti ja Amor, solistina Eki Luumi. Tarkemmat tiedot Anjala-Seuran kotisivuilta.

Valkealan kesäteatteri: Muistojen bulevardi – säkeistöjä Laila Kinnusen elämästä

Näytelmä vie katsojat 50- ja 60-luvun tunnelmiin, suomalaisen iskelmämusiikin kulta-aikaan sen hetken valovoimaisimman laulajattaremme johdattelemana. Näytelmän esitysajat.


Näin tilaat Kouvola-kaverin:

  1. Soita numeroon 020 615 5009 tai 020 615 5511 tai lähetä sähköpostia osoitteella yhteisotyo(a)kouvola.fi
  2. Kerro, mihin tapahtumaan haluaisit osallistua tai pyydä ehdotusta.
  3. Etsimme vapaaehtoisen Kouvola-kaverin.
  4. Kouvola-kaveri varaa liput, ottaa sinuun yhteyttä ja sopii, missä ja mihin aikaan tapaatte.

Kouvola-kaveritoimintaa organisoi kaupungin yhteisöpalvelut.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kouvola-kaveri -toiminnassa ovat mukana mm.

Elokuvat ja teatteri

Museot ja näyttelyt

Musiikki

Urheilu

On myös monia maksuttomia tilaisuuksia. Kysy esimerkiksi pääkirjaston maksuttomista elokuvaesityksistä ja tutustu kaupungin tapahtumakalenterin tarjontaan.

Päivitetty 26.7.2019