Työkaluja järjestötoimintaan -sivulle on koottu linkkejä yhdistystoiminnan kannalta hyödyllisille sivustoille.

Kotiseutuarkisto

Kouvolan kaupunginarkiston tiloissa toimii Kouvolan kotiseutuarkisto. Kotiseutuarkisto vastaanottaa paikallisten yhteisöjen, seurojen ja yksityisten henkilöiden arkistoja. Tutustu kotiseutuarkiston ohjeisiin.

Patentti ja rekisterihallituksen yhdistysrekisteri

Tee muutosilmoitus Patentti- ja rekisterihallituksen yhdistysrekisteriin, kun rekisteröidyn yhdistyksen, osoite- ja yhteystiedot muuttuvat, hallituksen puheenjohtaja ja nimenkirjoittajat vaihtuvat tai säännöt muuttuvat. Lisätietoja PRH:n nettisivuilta.

Yhdistysnetti-palvelu

Patentti- ja rekisterihallituksen Yhdistysnetti-palvelussa voit maksutta katsoa yhdistysten perustietoja. Siirry yhdistysnettiin.

Jelli-järjestötietopalvelu

Jelli.fi -verkkopalvelussa on runsaasti apua ja ohjeita järjestötoimintaan. Sivustolta löytyy mm. tietoa apurahoja ja avustuksia jakavista rahastoista ja säätiöistä, oppaita viestintään ja markkinointiin sekä paljon muuta. Tutustu Jelli.fi-verkkopalveluun.

Toimeksi.fi -tietopankki

Toimeksi-tietopankkiin on koottu eri teemojen alle monipuolinen valikoima oppaita, ohjeita ja työvälineitä kansalais- ja yhdistystoiminnan tueksi. Sivuilta löydät myös tietoa valtakunnallisista ja alueellisista verkostoista sekä työvälineitä vapaaehtois- ja vertaistoiminnan tueksi. Lue lisää Toimeksi.fi -palvelusta

Yhdistystoimijat.fi -sivusto

Yhdistystoimijat.fi -sivulta löytyy perustietoa yhdistystoiminnasta, mm. talouden- ja asiakirjahallinnasta sekä hyvistä yhdistys- ja kokouskäytänteistä. Tutustu yhdistystoimijat.fi -sivustoon.

Päivitetty 18.7.2019