Tälle sivulle on koottu vinkkejä ja linkkejä yhdistystoiminnan kannalta hyödyllisille sivustoille.

Kouvolassa on sovittu pelisäännöt järjestöyhteistyöhön ja aluekeskusten yhteisten tilojen käyttöön. Kouvolan kaupunginhallitus hyväksyi mallit toukokuussa 2021. Tutustu järjestöyhteistyön malliin ja linjaukseen aluekeskusten yhteisötiloista.

Avustuksia yhdistyksille ja yhteisöille

Kotiseutuarkisto

Kouvolan kaupunginarkiston tiloissa toimii Kouvolan kotiseutuarkisto. Kotiseutuarkisto vastaanottaa paikallisten yhteisöjen, seurojen ja yksityisten henkilöiden arkistoja. Tutustu kotiseutuarkiston ohjeisiin.

Patentti ja rekisterihallituksen yhdistysrekisteri

Tee muutosilmoitus Patentti- ja rekisterihallituksen yhdistysrekisteriin, kun rekisteröidyn yhdistyksen osoite- ja yhteystiedot muuttuvat, hallituksen puheenjohtaja ja nimenkirjoittajat vaihtuvat tai säännöt muuttuvat. Lisätietoja PRH:n nettisivuilta.

PRH:n Yhdistyshakupalvelu

Patentti- ja rekisterihallituksen yhdistysrekisterin tietopalvelussa voit maksutta katsoa yhdistysten perustietoja. Siirry yhdistyshakupalveluun.

Toimeksi.fi -tietopankki

Toimeksi-tietopankkiin on koottu eri teemojen alle monipuolinen valikoima oppaita, ohjeita ja työvälineitä kansalais- ja yhdistystoiminnan tueksi. Sivuilta löydät myös tietoa valtakunnallisista ja alueellisista verkostoista sekä työvälineitä vapaaehtois- ja vertaistoiminnan tueksi. Lue lisää Toimeksi.fi -palvelusta

Yhdistystoimijat.fi -sivusto

Yhdistystoimijat.fi -sivulta löytyy perustietoa yhdistystoiminnasta, mm. talouden- ja asiakirjahallinnasta sekä hyvistä yhdistys- ja kokouskäytänteistä. Tutustu yhdistystoimijat.fi -sivustoon.

Yhdistysten viestinnän tueksi

Viestintäoppaita ja koostettuja vinkkejä yhdistysviestintään

Päivitetty 25.5.2021