Tältä sivulta löydät yhdistysten, yhteisöjen ja yksityisten tarjoamia ohjelmia erilaisiin tilaisuuksiin. Myös tietoa erilaisista palveluista sekä vuokrattavasta välineistöstä ja kalustosta löydät ohjelmapankista.

Musiikki

Laulajat, yhtyeet ja orkesteri

""

Erilaisia esiintyjiä

Pohjois-Kymen musiikkiopisto
Solistit, yhtyeet, orkesterit ja kuorot. Musiikkia klassisesta kansanmusiikkiin, poppiin ja rockiin!
Tiedustelut: Päivi Stenvall, paivi.stenvall(a)pkmo.fi tai puh. 045 265 2503.


Harmonikkamusiikkia

Kuusankosken Harmonikansoittajat ry
Ohjelma-ja tanssimusiikkia erilaisiin tilaisuuksiin isommalla ja ja vähän pienemmällä kokoonpanolla. Yhdistyksen kautta saat myös Harmonikansoittajien yhteystietoja jos vain yksi soittaja riittää. YH-10 kokoonpano soittaa Esa Kotilaisen uutta musiikkia harmonikoille. Ota yhteyttä.
www.khsry.net


Lauluyhtyeet

Lauluyhtye Halla koostuu kolmesta persoonallisesta ja ammattitaitoisesta laulajasta sekä raikkaiden laulusovitusten kirjosta. Ohjelmistoon kuuluu kattavasti kappaleita eri musiikkityyleistä. Lauluyhtye hakee kappaleisiin erilaisia sävyjä ja soundeja sekä yllättäviäkin elementtejä. Jokainen esitys on mietitty kokonaisuus, joka koostuu laulusta, koreografiasta, esityksellisistä elementeistä sekä tarinan kaaresta.
Tiedustelut: Roosa Vuopala, puh. 0400 464 553 tai lauluyhtyehalla(a)gmail.com


Puhallinmusiikkia

Ahvion Soittokunta
Musiikkityylejä laidasta laitaan, perinteisestä torvisoitosta ja tanssimusiikista pop-musiikin klassikoihin ja nykyiskelmiin. Järjestämme tarvittaessa myös solistit (sekä instrumentaali että laulu). Esiinnymme kulukorvausta vastaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.
Tiedustelut: Hanna Riihelä, ahvion.soittokunta(a)gmail.com tai puh. 050 340 9123.

Elimäen Puhallinorkesteri / Beer Barrel Band
16-18 soittajan puhallinmusiikkiorkesteri, jonka ohjelmisto koostuu monipuolisesta ja kaiken kattavasta puhallinmusiikista. Esiintymiset kohtuullisin korvauksin sinitakeissa, mutta myös nahkapöksyissä ja töyhtöhatuissa sekä dirndl-mekoissa, jolloin ohjelmisto koostuu oktoberfest -tyyppisestä aidosta olut- ja sadonkorjuumusiikista.
Tiedustelut: Timo Markkanen, markkanen.timo(a)pp.inet.fi tai puh. 040 5646 805 sekä Helena Lehtola, lelenahehtola(a)gmail.com tai puh. 050 4109 677.

Kouvolan Soittokunta
Eri kokoisia kokoonpanoja ja sopivaa musiikkia erilaisiin tilaisuuksiin: tanssimusiikkia, kevyttä salonkimusiikkia, klassista, big band -musiikkia, komeita marsseja sekä hengellistä musiikkiakin. Myös solistina aika ajoin toimivan Ismo Saarikiven kauniita lauluja. Soittokunnan taiteellinen johtaja on Teuvo Haikonen (director musices). Puhallinmusiikkia vuodesta 1899.
Tiedustelut: Arvi Maksimainen puh. 040 572 8146.

Kuusankosken Puhallinorkesteri
Kuusankosken Puhallinorkesteri soittaa yli sadan vuoden kokemuksella monipuolista puhallinmusiikkia. Ohjelmistoa on saatavilla vaikkapa marssille, tanssiaisiin tai ohjelmanumeroksi juhlatilaisuuteen, kannattaa ottaa yhteyttä ja kysyä. Soitettava ohjelmisto sovitaan tilaajan kanssa tilaisuuteen sopivaksi.
Tiedustelut: Puheenjohtaja Antti Kaunismäki, puh. 040 828 4321 tai varapuheenjohtaja Jarmo Aalto, puh. 0400 514 185, kpopuheenjohtaja(a)gmail.com
https://kuusankoskenpuhallinorkesteri.yhdistysavain.fi

Rock-yhtyeet

Another Hot Spring
Kouvolalaisista lukiolaisista koostuva rock-yhtye. Musiikkityyli ei rajoitu pelkkään rockiin, vaan voimme soittaa niin rauhallisempaa tai raskaampaakin musiikkia. Myös akustisesti soittaminen on bändimme vahvuus. Palkkioista sovitaan keikkakohtaisesti, mutta pidämme ne kohtuullisina. Musiikki on meille kaikkein tärkeintä!
Tiedustelut: Joonas Hasu, puh. 044 033 4743 tai joonash21(a)gmail.com sekä Matis Baudry, puh. 045 209 7007 tai matisb(a)gmail.com. www.facebook.com/anotherhotspring


Soulartisti

Carlton J. Smith,
Superkarismaattinen, pitkän linjan soulartisti James Brownin, Al Greenin ja Bobby Womackin hengessä. Hyvän mielen artistin voi buukata joko akustiselle keikalle tai suomalaisen bändin kanssa niin yksityis- kuin yritystilaisuuksiin. Taatut bileet ja upean musiikin kyljessä vielä hauska stand up -henkinen setti eli todellista laatuviihdettä tarjolla.
www.facebook.com/CarltonJSmith
Tiedustelut: kirsi.rouhiainen(a)gmail.com tai puh. 050 912 5412


Vanhaa tanssimusiikkia ja ikivihreitä

Pirttipelimannit
Vanhaa tanssimusiikkia ja ikivihreitä vuosien takaa. Kokeneet ja ansioituneet harmonikan soittajat yhdessä viulistien ja komppiryhmän sekä laulajan kanssa tanssivat ja luovat hyvää tunnelmaa erilaisiin tilaisuuksiin. Katso esittelyvideo.
Tiedustelut: Heikki Hytti, heikkihytti(a)luukku.com tai puh. 0400 757 224 sekä Jouko Pasi, jouko(a)joukopasi.fi tai puh. 040 723 6010.


Vaskimusiikkia

Noble Brass – Vaskimusiikkia juhlaan kuin juhlaan. Vuonna 2018 perustettu vaskikvintetti koostuu kouvolalaisista puhallinmuusikoista, jotka tarjoavat monipuolista musiikkia iloisella asenteella.
Tilaukset ja tiedustelut: Iiro Palosara, puh. 050 918 0880 tai iiro.palosara(a)elisanet.fiTanssi

naiset tanssivat couwboy-hatut päässään

Tanhuseura Kasareikka ry ja Pelimanniyhtye Karela
Aikuisten tanhuryhmä, joka esittää perinteisiä tanhuja, piirileikkejä ja uudempia koreografioita. Pelimanniyhtye Karela, jossa on viisi pelimannia sekä lauluryhmä, esittää perinteisiä kansanlauluja sekä uudempaa tuotantoa mm. ryhmän jäsenten omia sävellyksiä. Ryhmät voivat esiintyä yhdessä tai erikseen, isommalla tai pienemmällä kokoonpanolla.
Tiedustelut: Sirpa Jokisalo, sirpa.jokisalo(a)pp.inet.fi tai puh. 040 568 8051.

Tanssiryhmä Cougars ry
Tanssiva ja laulava ryhmä. Valittavissa on kymmenen erilaiseen genreen sijoittuvaa tanssia (puvuin ja rekvisiitoin varustettuna) sekä lauluja tyylilajeista folk, klassinen, jazz, soul ja iskelmä. Ryhmän jäsenet koostuvat tanssin harrastajista sekä musiikin harrastajista ja ammattilaisista. Tiedustelut: tanssiryhmacougars(a)gmail.comMuuta viihteellistä ohjelmaa

kortit pöydällä

Sirkus

Sirkusartistit Hanna Laiho & Damian Santibanez A.                                      Sirkusesityksiä kaikenlaisille yleisöille ja erilaisiin tapahtumiin. Kouvolalais-Chileläinen akrobaattiduo jongleeraa, tasapainottelee ja seisoo käsillään, ihastuttaa ja ihmetyttää. Kokeneet artistit ovat ehtineet esiintyä sekä Suomessa, että maailmalla. Muokkaamme esityksen helposti kullekkin yleisölle sopivaksi ja räätälöimme juuri sinun tapahtumasi teemaan sopivan kokonaisuuden. Tarjoamme myös sirkustyöpajoja ja opetusta kaiken ikäisille. Katso video tästä

Tilaukset ja tiedustelut: contact.hannadamian(a)gmail.com tai Hanna Laiho puh. 040 778 9404

Taikuri

Aatu Itkonen on nuori Kouvolasta kotoisin taikuri. Itkonen on esiintynyt kaikenlaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa ympäri Suomea liki neljän vuoden ajan, aloittaen 13-vuotiaana. Tilaukset ja tiedustelut Aatu Itkonen info(a)aatuitkonen.com. www.aatuitkonen.fiTyöpajoja, koulutusta ja luentoja

""


Draamakasvatusta ja teatteritoimintaa

Voimateatteri / Toimintavoima Oy
Draamakasvatus yhdistelee esittävän, osallistavan sekä soveltavan teatterikentän työ- ja toimintatapoja. Tavoitteina mm. itsetuntemuksen ja itsetunnon vahvistaminen, ryhmätyötaitojen kehittäminen, jännityksen hallinta ja epäonnistumisen kestäminen. Räätälöityjä työpajoja kohderyhmien ja tavoitteiden mukaisesti.
Tiedustelut: Piia Kleimola puh. 040 548 8016, piia.kleimola(a)toimintavoima.fi, www.toimintavoima.fi


Miniroskis-työpajat

Roska päivässä -liike,  Kymenlaakson toimintaryhmä
Yhteisöllinen työpaja sopii kaikille eskareista eläkeläisiin. Miniroskis on uuden elämän saanut diabeetikkojen testiliuskapurkki (tai muu tarkoitukseen sopiva pieni purkki), joka koristellaan omaa silmää miellyttäväksi vaikkapa lehdestä leikatulla kuvalla tai lempiaforismilla. Miniroskis kulkee mukana taskussa tai käsilaukussa, ja oikean roskiksen puuttuessa siihen voi sujauttaa pienet roskat, kuten purkat, karkkipaperit ja tupakantumpit. Työpajanpitäjät tuovat mukanaan miniroskisaihiot ja ainakin osan muista välineistä. Työpaja ei maksa mitään, eivätkä myöskään valmiit miniroskikset. Lisätietoja kotisivuilta roskapaivassa.net
www.facebook.com/roskapaivassakymenlaakso


Muisti- ja aivoterveysaiheiset asiantuntijaluennot

Kouvolan seudun Muisti ry
Luentoja mm. muistista ja muistihäiriöistä, muistisairauksista, kohtaamisesta sekä aivoterveydestä. Järjestetään myös Muisti-KaVeRi -koulutusta vapaaehtoisille sekä Muistikummituokioita: perustietoa muistisairauksista. Muistikummituokio on vapaaehtoisen tai muistiluotsityöntekijän pitämä, noin tunnin kestävä tilaisuus. Tuokio sopii kaikille muistisairauksista ja muistisairaiden ihmisten arjesta kiinnostuneille elämäntilanteesta riippumatta: opiskelijoista eläkeläisiin, taksikuskeista omaishoitajiin.
Lisätietoa kotisivuilta: www.kouvolanseudunmuisti.fi tai puh. 040 523 9697 sekä sähköpostitse toimisto(a)kouvolanseudunmuisti.fi.


Luentoja puhallinmusiikkiin liittyvistä asioista

Ahvion soittokunta, Hanna Riihelä, ahvion.soittokunta(a)gmail.com tai puh. 050 340 9123. Esiinnymme kulukorvausta vastaan.


Valokuvauskurssit

Kouvolan Kameraseura ry
Lyhytkurssi valokuvaamiseen; ketä ja mitä saa kuvata? Säännöt ja lait. Kameran käsittely. Miten otan hyvän kuvan? Myös muita valokuvaukseen liittyviä kursseja, erilaisin teemoin ja sisällöin. Kysy tarjousta omalle ryhmällesi! info(a)kouvolankameraseura.net.


Terveyden edistämisen luennot, neuvontaa ja ryhmätoimintaa

Kymenlaakson Sydänpiiri ry
Luentojen aiheena esim. valtimotaudin riskitekijät ja hoito, naisen sydän, terveyttä edistävä ruokavalio, elintavat ja terveys. Myös neuvontaa, ryhmätoimintaa tai kolesteroli- ja verenpainemittausta.
Tiedustelut: Tarja Mänttäri, kymenlaakso(a)sydan.fi.


Yrittäjyysluennot

Aatu Itkonen on nuori Kouvolasta kotoisin oleva esiintyjä, joka tekee taikurin, juontajan sekä yrittäjyyspuhujan töitä. Itkonen on esiintynyt kaikenlaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa ympäri Suomea liki neljän vuoden ajan, aloittaen 13-vuotiaana. Tilaukset ja tiedustelut: Aatu Itkonen, info(a)aatuitkonen.com. www.aatuitkonen.fi


Ystävätoiminnan kurssit

Ystävätoiminta on Suomen Punaisen Ristin vapaaehtoistoiminnan ydintä. Ystävätoiminnan perus- ja jatkokurssit antavat tietoa vapaaehtoistoiminnasta ja perehdyttävät uusia ihmisiä mukaan toimintaan. Kursseilla saa työkaluja, joiden avulla voi toimia ystävänä sekä tietoa Punaisen Ristin periaatteista ja toiminnasta. Kuluista sovitaan koulutuksen tilaajan kanssa yhdessä.
Kursseja järjestää mm. SPR:n Kuusankosken osaston ystävätoiminta yhteistyössä SPR Kaakkois-Suomen piirin kanssa.
Lisätietoja puh. 0400 352 250 tai ystavat.sprkuusankoski(a)gmail.com.


Lapset

Lapset hyppäävät ilmaan
Lasten liikuntakaupunki

Iloa ja elämyksiä eläimistä

Iloa ja elämyksiä eläimistä
Erilaisia eläimiä erilaisiin tapahtumiin! Kesäaikana eläimiä kuten, ankat, kanat, lampaat, vuohet, aasi, poni, hevonen, minipossut ja kanit. Talviaikaan ainakin poni, aasi, lampaat ja vuohet. Hevosajelutusta tai ratsastusta erikseen sovittaessa.
Tiedustelut: Salla Forsten ja Liisa Puhakka, iloajaelamyksiaelaimista(a)gmail.com. www.facebook.com/iloajaelamyksia

SPR:n nallesairaala – toimintapiste lapsille

Nallesairaala toimii SPR Kuusankosken osaston alueella. Se voidaan perustaa esim. päiväkoteihin tai erilaisiin tapahtumiin. Nallesairaalan materiaali- ja matkakustannuksia peritään erillisen sopimuksen mukaan. Nallesairaala on mukava tapa opettaa lapsille ensiapua, huolenpitoa ja terveellisiä elämäntapoja. Yksi toiminnan tavoitteista on lasten lääkäripelon lievittäminen. Nallesairaalan asiakkaina ovat lasten omat pehmolelut ja nuket. Toiminnassa lapset tekevät tutkimuksia, tutustuvat hoitovälineisiin ja hoitavat omia lelujaan. Mukaan lapselle annetaan neuvolakortti ja kotihoito-ohjeita.
Yhteydenotot (mielellään kuukautta ennen tapahtumaa) puh. 0400 352 250 tai  ystavat.sprkuusankoski(a)gmail.com.Palvelut

""

Juontajat

Aatu Itkonen on nuori Kouvolasta kotoisin oleva esiintyjä, joka tekee taikurin, juontajan sekä yrittäjyyspuhujan töitä. Itkonen on esiintynyt kaikenlaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa ympäri Suomea liki neljän vuoden ajan, aloittaen 13-vuotiaana. Tilaukset ja tiedustelut: Aatu Itkonen, info(a)aatuitkonen.com. www.aatuitkonen.fi

Juontajaduo Jari Hynynen ja Aatu Itkonen. Kouvolalaiset nuoret, Jari Hynynen ja Aatu Itkonen, ovat yhdistäneet voimansa ja juontavat nyt myös yhdessä tapahtumia ja tilaisuuksia. Jari Hynynen on nuori moniosaaja, joka on erikoistunut videoiden tekemiseen ja tuottamiseen. Jarilla on kattavat verkostot alan ihmisiin ja yrityksiin nuoresta iästä huolimatta. Jarin ja Aatun supliikki ulosanti, rohkea oma-aloitteisuus ja tilannetaju takaavat onnistumisen ja ennen kaikkea rentouden. Ota yhteyttä – kaksikko hoitaa loput, myynti(a)aatuitkonen.com
https://aatuitkonen.fi/lisapalvelut/#juontajaduo

Valokuvaus- ja näyttelyn pystytyspalvelut

Kouvolan Kameraseura ry
Valokuvauspalvelut tapahtumissa, juhlissa ja erilaisissa tilaisuuksissa.
Näyttelyn pystytysapua. Vuokraamme myös vaihtokehyksiä näyttelyihin ja tilaisuuksiin. Tiedustelut info(a)kouvolankameraseura.net

Kolesteroli- ja/tai verenpainemittauksia

Kymenlaakson Sydänpiiri ry, Tarja Mänttäri, kymenlaakso(a)sydan.fi.Vuokrattava välineistö ja kalusto

kamera jalustalla

Vaihtokehyksiä

Kouvolan Kameraseura ry, tiedustelut info@kouvolankameraseura.net
www.kouvolankameraseura.net

Päivitetty 30.5.2023

Sivun alkuun