Avointa ja maksutonta liikuntaneuvontaa on saatavilla Kouvolan keskustassa sijaitsevasta Virtaamosta tiistaisin klo 13-16.

Tule juttelemaan liikkumiseesi liittyvistä asioista, saamaan tietoa liikuntamahdollisuuksista sekä hakemaan neuvoja ja ohjeita liikunnan aloittamiseen. Paikalla tiistaisin klo 13-16 on liikuntaneuvoja ja fysioterapeutti.

Virtaamossa järjestetään tiistaisin liikkumiseen liittyviä teemailtapäiviä.

Kevään 2020 teematiistait/ liikunta

Tiistai 10.3. klo 14 LIIKKUMALLA TERVEYTTÄ (Liikunnanohjaajan info) Liikkuminen ennalta ehkäisee, hoitaa ja kuntouttaa monia sairauksia. Tule kuuntelemaan liikkumisen vaikutuksista terveyteen ja hyvinvointiin. Vinkkejä kuinka päästä liikkumisen alkuun ja millaisia mahdollisuuksia arki tarjoaa liikkumiseen.

Tiistai 24.3. klo 13.30 TYYPILLISET ASENTOVIRHEET JALKATERÄSSÄ (Fysioterapeutin info) Tule kuuntelemaan fysioterapeutin infoa jalkaterien hyvinvoinnista. Ennaltaehkäise tyypilliset jalkaterän vaivat. Saat yleisiä harjoitteita jalkaterille.

Tiistai 28.4. klo 13.30 ASIAA LUUSTOTERVEYDESTÄ (Fysioterapeutin info) Ennaltaehkäise ja hidasta luuston haurastuminen. Tule kuuntelemaan fysioterapeutin info luustoterveyden omahoidosta. Luustoterveyttä voit edistää sopivalla liikunnalla niin omatoimisesti kuin ryhmässäkin. Esittelyssä kesäkauden liikuntaryhmät ja niihin ohjautuminen.

Tiistai 12.5. klo 13-16 YLÖS, ULOS JA LUONTOON! Ulkona ja luonnossa liikkuminen virkistää ja rentouttaa. Esittelyssä Kouvolan alueen retkeilymahdollisuudet ja luontopolut. Saatavilla pyörävaelluskortteja.

Liikuntaneuvoja käy läpi kehonkoostumusmittauksen tulosta.

Päivitetty 4.3.2020