Pe 8.5. klo 11.00 alkaen Manski Turnaus

Kouvolaiset urheiluseurat ja Kouvolan ydinkeskusta ry järjestävät yhteistyössä hauskan liikuntatapahtuman Manski Turnauksen 8.–15.5. 
Peli alkaa, kun suoritat ensimmäisen tason eli käyt GPS-pisteessä Lumon Areenalla osoitteesta Topinkatu 1, Kouvola. Peliin pääset skannaamalla QR-koodin tai syöttämällä PIN-koodin osoitteessa https://play.seppo.io./  
Kaikki tehtävät tehneiden joukkueiden kesken arvotaan palkintoja.

VisitKouvolan Citynomadi-reitit

VisitKouvolan Citynomadi -reitit houkuttelevat tutustumaan Kouvolan alueella useisiin mobiilireitteihin mm. Kouvolan sotahistoriareittiin, Alvar Aalto-kohteisiin,  kartanotarinoihin ja ydinkeskustan arkkitehtuuriin. Citynomadi -verkkosivustolla pääset tutustumaan opastuksiin myös selaimellasi

Citynomadi mobiiliapplikaatio on henkilökohtainen matkaoppaasi, milloin haluat ja missä haluat. Puhelimeen ladattavasta sovelluksesta löydät valmiiksi suunniteltuja kierroksia ja tarinoita kohteista. Tarvitset vain ilmaisen sovelluksen, jonka voit ladata esimerkiksi Kouvolan keskustan maksuttomassa WiFi-verkossa, jonka jälkeen reitit toimivat myös offline tilassa. 

Luontoreitit- ja raitit

Kouvolan kaupungin ylläpitämiä luontopolkuja on ympäri Kouvolaa lähellä taajamia mutta erähenkisempiäkin polkuja löytyy. Lähes kaikki polut ovat helppokulkuisia, tarkemmat tiedot polkujen vaativuudesta on kerrottu polkujen esittelysivuilla. Tutustu kaupungin luontopolkuihin.

Kouvolan Sotahistoria-reitti (Citynomadi)​ 

Kouvolan sotahistoriareitillä on 10 sotahistoriakohdetta, jotka ovat 1700-luvun lopun venäläisten ja ruotsalaisten rakentamia linnoituksia, redutteja sekä Kustaa III sodan aikaisia taistelupaikkoja. Reitti suositellaan kuljettavaksi kesäaikana. (Saavutettavuutta ei varmistettu) 

Patsaat ja muistomerkit -mobiilireitti 

Kouvolan taidemuseon mobiilikierroksella voi tutustua kaikkiin taidemuseon kokoelman patsaisiin Kouvolassa. Opastus kulkee 3,5 kilometrin pituista keskustareittiä Matkakeskukselta Kouvola-talolle. Aluekohteita on poimittu myös Kuusankoskelta, Elimäeltä ja Sippolasta. Kaikkiaan patsaskohteita on 37.

Päivitetty 5.5.2021