Festivaalit ja kulttuuritapahtumat tuovat kaupungille omaa ilmettä. Tervetuloa kokemaan elämyksiä ja värikästä paikallista osaamista.

Festivaaleja Kouvolassa

Kouvolassa järjestetään huima määrä tapahtumia. Vuosittain on saatu nauttia mm. Taiteiden yön, Lastenkulttuuriviikkojen ja Wiipurintien markkinoiden runsaasta ohjelmasta. Ohjelmat päivittyvät suunnittelun edetessä kaupungin sivuille sekä Kymenlaaksonyt-kalenteriin.

Jättömaa

Jättömaa-festivaali herää henkiin ja palaa Kasarminmäelle kesällä 2020! Pysy kuulolla!

2010-2016 järjestetty festivaali jäi tauolle, mutta toimi innostavana ja suuntaa-antavana esimerkkinä yhteisen tekemisen voimasta ja intohimosta, joka voi parhaimmillan tuottaa Jättömaan kaltaisen poikkitaiteellisen tapahtuman, joka antoi myös Kouvolalle yllinkyllin kaupungin tarvitsemaa uutta henkeä ja mainetta.

Koria Roll

Myös Koria Roll -festari palaa kesällä 2020, tarkemin sanottuna 14.-15. elokuuta. Osa esiintyjistä on jo julkaistu ja liput ovat myynnissä.

Kansanmusiikin ja – tanssin ystävät LEMPO ry:n
LEMPO -festivaalitapahtuma järjestetään 23.-24.10.2020 Kouvolassa.

Kouvolan kaupungin kulttuuripalvelut ostaa vuonna 2020 Lempo ry:ltä konsertit mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä ikääntyneille. Konserteissa esiintyy Alea. Ohjelmisto koostuu kymenlaaksolaisista kansansävelmistä. Kouvolan kaupunki saa jaettavakseen Kymsoten asiakkaille (vanhuspalveluiden asumisyksiköille ja tuetun asumisen yksiköille) 100 lippua Lempo ry:n la  24.10.2020 iltakonserttiin Kuusankoskitalossa.. Tilaajana Kouvolan kaupungin kulttuuripalvelut maksaa Lempo ry:lle festivaalin tuottamisesta ja toteuttamisesta avustusta.

Unelmista totta kabareeTanssiryhmä Cougars´n uusi tuleva tanssiteatteriproduktio esitetään 30.10 klo 15, klo 19 ja 31.10 klo 15
Kymin Taideruukilla Kuusankoskella PatoAreenalla. Kouvolan kaupungin kulttuurin lahjoitusrahaston tukemana vuonna 2020. Luvassa laulua, hersyvää huumoria ja tanssin riemua! Liput ennakkoon myyntiin elokuussa. Tiedotetaan lisää jatkossa!

Päivitetty 18.6.2020