Kymenlaakson identiteetti ja vetovoimatekijät osaajien houkuttelun tukena
29.9.2021 klo 9-12

Kirkastetaan lähilasit positiivisiksi kaukolaseiksi – tule mukaan edistämään Kymenlaakson vetovoimaisuutta uusien osaajien houkuttelemiseksi.

Kohderyhmä: Kymenlaaksossa rekrytointiin ja työnantajakuviin liittyvää markkinointia ja viestintää tekevät tai siihen vaikuttavat henkilöt.

Kuvaus: Kymenlaaksossa monilla aloilla on pulaa pätevistä osaajista ja uusien osaajien houkuttelu on alueen elinvoiman kehittymiselle tärkeää. Keskeistä tässä on, että tunnistetaan alueen voimavarat ja tuodaan positiivisia tarinoita esille sekä kehitetään alueen yhteistä brändityötä (Kymenlaakson tulevaisuusverstas 2021).  

Tapahtumassa luodaan kuva siitä, millaisena näemme Kymenlaakson ja millaisena haluamme sen näyttää ulospäin nyt ja tulevaisuudessa. Mikä meillä on erityistä ja miten erotumme muista vastaavista alueista? Ketä me olemme ja mitä meillä on?  Vuorovaikutteisen ja elämyksellisen päivän aikana lisätään ymmärrystä siitä, miten jokaisen teot vaikuttavat yleiseen mielikuvaan. Tehdään sisäistä hengen kohotusta jakamalla itse koettua ulos. 

Tämän miniseminaarin toteutustavassa huomioidaan dialogisuus, elämyksellisyys, luovuus ja luonnon läheisyys. Sään salliessa toteutetaan osa ohjelmasta ulkona luonnon keskellä.

Paikka: Kouvola

Alustava ohjelmarunko:

  • Inspiraatiopuheenvuoro
  • Työpajaosuus
  • Yhteinen keskustelu

Kahvitarjoilu

Tarkempi ohjelma lähetetään elokuussa.
Ilmoittaudu täältä!

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä seuraavat hankkeet: Talenttimagneetti, Kouvolan kaupunki; Älykkäät kulttuurikylät, Xamk; Etukeno, Xamk; Eloa ja iloa, Xamk 

Päivitetty 7.7.2021