Hyvinvointi ja terveys

Sosiaali- ja terveyspalvelut

Kouvolan sosiaali- ja terveyspalvelut tuottaa Kymsote – Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä.

Voit toistaiseksi tiedustella Kouvolan sosiaalipalveluiden ja perusterveydenhuollon puhelinnumeroita Kouvolan kaupungin puhelinvaihteen kautta: 020 615 11.

Liikkuvakouvola - Kymenlaakson monipuolisin liikuntasivusto!

Liikkuvakouvola -sivustolta löydät helposti ajankohtaisimmat liikuntatapahtumat, paikalliset liikuntamahdollisuudet sekä monipuoliset treenivinkit.

 

Liikuntavinkit sinulle!

Terveys- ja hyvinvointipiste Virtaamo

Terveys- ja hyvinvointipiste Virtaamossa saat henkilökohtaista terveys- ja liikuntaneuvontaa ilman ajanvarausta. Virtaamo sijaitsee Kauppakeskus Valtarissa ja on auki joka arkipäivä. Sen palveluihin kuuluvat muun muassa rokotukset, verensokerin mittaus sekä neuvonta.

Lue lisää Virtaamon toiminnasta!

Sillanpää Laura, Ehkäisevän päihde- ja mielenterveystyön koordinaattori

Ehkäisevä työ kuuluu kaikille

Lue lisää
Korppi Liisa, Asiakkuuspäällikkö

Kesä kaikilla, luonto lähellä

Luonto edistää ihmisen hyvinvointia ja terveyttä monin tavoin. Luonnossa stressi helpottaa, mieliala kohenee ja samalla tulee liikuttua. Tätä ilmaista hyvinvoinnin lähdettä kannattaa jokaisen hyödyntää. Kouvolassa luonto on lähellä. Vaihtoehtoja löytyy kaupunkien viheralueista kansallispuistoon ja paljon siltä väliltä!

Lue lisää
Kirjoittanut

”Tuhannen kilometrin matka”

Alkuvuosi 2019 on tuonut meille Kouvolaan -kuten koko Suomeenkin- monenlaisia hyvinvoinnin haasteita. Huolimatta toimintaympäristöämme riepottelevista monenlaisista myrskyistä ja muutoksista, hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen vastuu säilyy kunnilla. Haluamme hyvinvoinnin monialaisen työryhmän taholta tuoda tässä blogissa esille Kouvolassa tehtävää hyvinvointityötä sekä siihen liittyviä ajankohtaisia aiheita. Hyvinvoinnin työryhmän jäsenet julkaisevat kirjoituksia kukin vuorollaan. Hyvinvointikoordinaattorina sain aloitusvuoron.

Lue lisää