Paikalliset tietää paremmin – anna kouvolalaisen kertoa!

Kouvolalain kertoo!

Meillä kaikilla on itsellemme tärkeitä asioita, joiden haluamme pysyvän elämässämme muutosta huolimatta – tai ehkä juuri sen vuoksi. Paikalliset jakavat tietojaan Kouvolassa asumisesta – kuka ties vaikka kysyisit tulevalta naapuriltasi! Kouvolalain kertoo -verkosto vastaa kesällä 2022 sille esitettyihin kysymyksiin Kouvolassa asumisesta. Joukossa on erilaisia ihmisiä eri puolilta upeaa kaupunkiamme. Pian pääset tutustumaan osaan heistä!

Kouvolalain kertoo -verkosto ja kampanja

Kouvolan kaupunki kokoaa vapaaehtoisten verkoston, jossa mukana erilaisia ihmisiä Kouvolasta. Heitä saa lähestyä kysymyksellä kuka vain Kouvolassa asumista pohtiva ja kuulla, millaista täällä on oikeasti elää ja asua. Verkosto esitellään kaupungin verkkosivuilla ja sitä markkinoidaan kesällä 2022. Kouvolan kaupunki kokoaa ja ylläpitää verkostoa sekä välittää kysymyksiä ja vastauksia. Kertyneitä vastauksia ja kysymyksiä käytetään myös Kouvolan markkinointiin.

Verkostossa oleminen on sinulle helppoa: Kerrot itse, millaisista aiheista voisit vastata kysymyksiin, ja sinulle ohjataan sopivia kysymyksiä kampanjan aikana.​ Vastaukset annetaan sähköpostitse. Lisäksi pääset jakamaan kotiseutuylpeyttä ja tapaamaan muita verkoston jäseniä yhteistapaamisessa. Tuodaan yhdessä Kouvolaa kartalle!

Muuttoa harkitsevaa ihmistä mietityttää moni asia; löytääkö oman henkisiä ystäviä, mitä Kouvolassa voi harrastaa, onko lapsille tekemistä, millaisia asuinalueita Kouvolassa on – tai vaikka millainen on kaupungin ravintolatarjonta. Paikallinen tietää parhaiten.

Haaveilen maaseutuasumisesta, mutta lumityöt mietityttää – pitääkö minun osata ajaa traktoria?

Missä Kouvolassa voi harrastaa ratsastusta?

Miltä asuinalueelta on lyhyt kävelymatka kouluun?

Löydänkö kaveria joogaan tai tuttavia koiralenkeille?

Millaista senioritoimintaa Kouvolassa on?

Ei hätää, kouvolalain kertoo, miten täällä aktiivisten kaupungissa eläminen sujuu!