Ravitsemus- ja elintarvikealan koulutuksia
Anniskelupassi
Sisältö
- Alkoholilainsäädäntö
- Muut alkoholijuomien anniskelua koskevat säännökset ja ohjeet
Kenelle
- Anniskelupassitestiin valmistautuvat henkilöt
- Henkilöt, jotka haluavat päivittää alkoholilainsäädännön osaamistaan
- Anniskelupaikkojen vastaavana hoitajana tai sijaisena työskentelevät henkilöt, joilla on työkokemusta
Alkoholilain tunteminen osoitetaan ravintola-alan koulutusta tarjoavan oppilaitoksen antamalla todistuksella eli anniskelupassilla. Todistus myönnetään henkilölle, joka on suorittanut hyväksyttävästi alkoholilain ja sen valvonnan toimintatapojen tuntemista arvioivan kokeen.
Toteutus
Anniskelupassitesti 1 h.
Lisätietoja ja hakeutuminen
Lisätietoja voit pyytää Paula Helakorvelta, yhteystiedot tällä sivulla tai katsoa lisätietoja koulutuskalenterista (Taitajantie.fi). Pyydä tarjous yritykselle, ryhmälle tai hae koulutuskalenterista (Taitajantie.fi).
Hygieniapassi
Sisältö
- Hygieniapassin suorttamista varten tarvittavat tiedot ja taidot
- Ruoan turvallista käsittelyä varten hallittavat elintarvikehygienian perusasiat
- Hygieniaosaamisen vahvistaminen
- Osaamisen päivittäminen lainsäädännön edellyttämällä tasolla
Kenelle
Elintarvikealalla työskentelevät, jotka haluavat päivittää hygieniaosaamistaan ja valmistautua hygieniapassitestiin.
Hygieniaosaaminen osoitetaan suorittamalla Ruokaviraston ylläpitämä hygieniapassitesti, jonka hyväksytysti suorittaneille Ruokavirasto myöntää hygieniapassin. Hygieniapassi on voimassa toistaiseksi.
Toteutus
Hygieniaosaamistesti 1 h.
Lisätietoja ja hakeutuminen
Lisätietoja voit pyytää Paula Helakorvelta, yhteystiedot tällä sivulla tai katsoa lisätietoja koulutuskalenterista (Taitajantie.fi). Pyydä tarjous yritykselle, ryhmälle tai hae koulutuskalenterista (Taitajantie.fi).
Päivitetty 4.1.2022