Henkilöstö kansainvälistymään

KSAOn henkilöstölle on tarjolla useita mahdollisuuksia osallistua kansainvälisyystoimintaan sekä Suomessa että ulkomailla. Suosituimpia ovat opiskelijoiden ohjaaminen ulkomailla, job-shadowing ja opintomatkat yhdessä opiskelijoiden kanssa.

Oppilaitos osallistuu moniin alakohtaisiin kansainvälisiin kehittämishankkeisiin, joiden avulla opettajat ja kouluttajat kehittävät oman alansa opetussuunnitelmia, työskentelymenetelmiä ja omaa ammatillista osaamistaan.

Järjestämme myös lyhyempiä alakohtaisia opintomatkoja Venäjälle ja Pohjoismaihin. Matkoista tiedottavat kv-vastaavat ja kv-koordinaattori.

Tärkeä osa kansainvälisyystoimintaa on kotikansainvälisyys. Tule mukaan opastamaan tänne saapuvia opiskelijoita ja opetushenkilöstöä ja järjestämään vapaa-ajan ohjelmaa! Ota yhteyttä kv-vastaavaasi tai kv-koordinaattoriin!

Henkilöstön edustajat kirjoittavat blogia ulkomaan jakson aikana. Ohjeita blogin kirjoittamiseen löydät henkilöstön blogiohjeistus-tiedostosta. Blogit toimivat myös henkilöstön matkaraporttina ja ovat pakollisia jokaiselle ulkomaan matkalaiselle.

Apurahat opettajille

KSAOn henkilöstöllä on mahdollisuus hakea myös William ja Ester Otsakorven Säätiön apurahoja mm. täydennysopintoihin ja kansainvälisiin koulutustilaisuuksiin osallistumista varten. Virallinen hakulomake löytyy osoitteesta otsakorpi.com.

Päivitetty 19.10.2019