Kiinnostaako yrittäjyys? Lähde mukaan osuuskuntatoimintaan!

KSAOn Osaajat osuuskunta tarjoaa opiskelijoille matalan kynnyksen mahdollisuuden tutustua yrittäjyyteen ja kokeilla toimimista yrittäjänä. Osuuskunta on perustettu toimimaan osana KSAOn yrittäjyyspolkua, tarjoten opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa osaamispisteitä yrittäjyyttä tukevassa oppimisympäristössä.

Verkoston tuella kohti oikeaa yrittäjyyttä

Osaamisen ja ammattitaidon karttuessa osuuskunnan jäsenet voivat toimia myös oman osaamisalansa yrittäjinä tarjoten tuotteita tai palveluja alueen asukkaille ja yrityksille. Osuuskunta tarjoaa opiskelijan käyttöön paitsi asiantuntijaverkostonsa tuen ja osuuskunnan oman tilan, myös mm. taloushallinnon ylläpidon. Opiskelija voi keskittyä omien ammatti- ja yrittäjätaitojensa kehittämiseen ilman huolta yrittäjyyteen kuuluvasta byrokratiasta.

Miten mukaan?

Osuuskuntaan liittymiseksi tulosta Wilmasta Linkit-osion alta löytyvä jäsenhakemus. Osuuskuntaan liittyminen edellyttää ainoastaan 20 euron suuruista jäsenmaksua.

Kysele lisää mahdollisuuksista suorittaa opintoja osuuskunnassa opettajaltasi. Osuuskunnan toiminnasta löytyy tietoa toki myös mm. Facebookista: https://www.facebook.com/ksaonosaajat/

Osuuskunnan email: osk.osaajat(at)gmail.com

Päivitetty 10.12.2020