Uutta elinvoimaa

""

Oletko työtön tai työttömyysuhan alla?

Oletko kiinnostunut yrittäjyydestä?

Oletko ajatellut luoda harrastuksestasi itsellesi leipätyön,
mutta yrittämiseen liittyvät asiat askarruttavat?

Haluatko testata oma liikeideasi toimivuutta?

Haluatko tietää millaista on yrittäjän arki?

Tuntuuko yrittäjäksi ryhtymisen kynnys liian korkealta?

Haluatko kehittää oman elämäsi hallintaa?

Harjoitusyrittäjyys on virtuaaliympäristössä tapahtuvaa työvaltaista oppimista, jonka sisältönä on oikea työskenteleminen yrittäjänä. Harjoitusyrityksessä opit tuntemaan kaikki yritystoiminnassa vastaan tulevat osa-alueet verotusasioista työterveyshuoltoon itse tekemällä.

Asiantuntevien ja kokeneiden opettajien opastuksella pääset virtuaalitasolla yrittäjäksi ja opit käytännössä, miten erilaiset  päätöksesi vaikuttavat yritystoimintasi tuloksiin.

Harjoitusyritystoiminta on maailmanlaajuista, voit tehdä kauppaa ja verkostoitua myös ulkomaille

Harjoitusyritystoimintaa toteutetaan osana Kouvolan seudun ammattiopiston ja Kymenlaakson ammattikorkeakoulun yhteistyönä toteuttamaa ESR-osarahoitteista Uutta Elinvoimaa –hanketta. Hankkeen kohderyhmää ovat rakennemuutoksen kohteeksi joutuneet, eli irtisanotut ja irtisanomisuhan alaiset henkilöt.

Hankkeen kautta Sinulla on mahdollisuus saada käyttöösi myös maksuton yrittäjyyden personal trainer!

Uutta Elinvoimaa -hanke lyhyesti

Uutta Elinvoimaa -hanke on yhteistyössä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa toteutettava ESR-osarahoitteinen projekti, jonka kohderyhmänä ovat rakennemuutoksen kohteeksi joutuneet paperi- ja puuteollisuuden työntekijät, sekä muut rakennemuutoksen kokevat henkilöt. Keskeisintä kohderyhmää ovat UPM Myllykoskelta irtisanotut ja irtisanomisuhan alla olevat.