Luontoala

Oletko kiinnostunut luonnosta, luonnossa liikkumisesta ja mahdollisuudesta hyödyntää luonnon antimia? Tiedostat luonnon hyvinvointivaikutukset ja ymmärrät luontoarvojen sekä ekologisuuden merkityksen. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja sinulla halu jakaa ympäristötietoja ja arvoja myös muille. Jos, niin ala varmasti kiinnostaa sinua. Tutustu luonto- ja ympäristöalan perustutkintoon, luontoala.


Ympäristöala

Oletko kiinnostunut luonnosta, luonnossa liikkumisesta ja mahdollisuudesta hyödyntää luonnon antimia? Tiedostat luonnon hyvinvointivaikutukset ja ymmärrät luontoarvojen sekä ekologisuuden merkityksen. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja sinulla halu jakaa ympäristötietoja ja arvoja myös muille. Jos, niin ala varmasti kiinnostaa sinua. Tutustu luonto- ja ympäristöalan perustutkintoon, ympäristöala.


Metsäalan ammattitutkinto

Metsäihminen tai sellaiseksi haluava. Omistat nyt tai ehkä tulevaisuudessa metsää ja haluat oppia hoitamaan sitä. Viihdyt hyvin metsässä, eikä fyysiset hommatkaan pelota, päinvastoin. Järjestämme metsäalan ammattitutkintoa, josta valmistuu metsätalousyrittäjäksi, metsuriksi. Tutustu metsäalan ammattitutkintoon.

Päivitetty 11.6.2021