Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa ja kehittää erityisesti digitaalisen myynnin ja markkinoinnin parissa työskentelevien osaamista. Opiskeltavia teemoja ovat asiakaslähtöinen myynti ja markkinointi, asiakashankinta, asiakasryhmien tunnistaminen, palveluiden kehittäminen, digitaalisen myynnin jakelukanavat, digitaalisen markkinoinnin ja myynnin mittaaminen ja kehittäminen, myynnin ja asiakaspalvelutyön tuloksellisuuden arviointi. 

Koulutuksen ja tutkinnon toteutuksesta vastaavat yhdessä KSAO ja Nordic Marketing Finland.

Kenelle

Koulutus sopii yrittäjille sekä henkilöille, jotka haluavat vahvistaa sähköisen markkinoinnin osaamistaan. Koulutus on toimialariippumaton.

Koulutus toteutetaan oppisopimuksella joka on osallistujalle (sekä työnantajalle) veloitukseton, tai koulutussopimuksella, jolloin koulutuksen hinta on 300 €.

Toteutus

Koulutuspäivät toteutetaan toistaiseksi etäopetuksena verkon kautta. Lähiopetusta voidaan tarjota Kouvolassa koronatilanteen niin salliessa (esim. KSAOn tilat Utinkadulla). Kaikkiin koulutuspäiviin on kuitenkin aina etäosallistumismahdollisuus ja päivistä tehdään myös videotallenteet, jotka ovat opiskelijoiden käytössä koko koulutuksen ajan. Osallistujilta edellytetään omaa tietokonetta/läppäriä, joka tulee ottaa mukaan koulutuspäiviin.

Koulutuksen yhteydessä suoritetaan näytöin omissa työtehtävissä liiketoiminnan ammattitutkinto. Tutkinnon perusteet Opintopolussa: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/4540525/reformi/tutkinnonosat

Sisältö

Digitaalinen markkinointi – Kouvola 2021 – tutkinto työn ohella (NordicMarketingin sivuille)

Lisätietoja

Oppisopimus- ja työelämäkoordinaattori Tommi Neuvonen
020 615 8124
tommi.neuvonen@ksao.fi
tai
Pia Manninen
NordicMarketing Finland Oy
pia.manninen@nordicmarketing.fi
050 3714 146

Haku

Hae koulutukseen 13.12.2021 mennessä. Paikkoja tarjolla rajoitetusti. Oppisopimuskoulutuksen edellytykset varmistetaan hakeutumisen yhteydessä Tommi Neuvosen kanssa.

Sähköinen haku Wilmassa

Hakuohje:

1. Valitse kohta ”Tutkinto- ja osatutkintotavoitteinen koulutus”

2. Valitse + painikkeella ”Oppisopimuskoulukseen hakeutuminen”

3. Mene oikean yläreunan ostoskoriin ja valitse Ilmoittaudu/hakeudu

4. Mene hakulomakkeella kohtaan ”Mistä tutkinnosta olet kiinnostunut?”. Kirjoita tähän koodi ”LIIKE AT NORDIC, jotta hakemus kirjautuu järjestelmässä oikeaan koulutukseen.

Päivitetty 16.11.2021