Vuoden oppisopimustoimijoita palkittiin

KSAO Cafessa kahviteltiin ja muistettiin oppisopimusasioissa ansiokkaasti toimineita 12.10.2020.

Tänä vuonna tilaisuus oli koronatilanteen vuoksi aiempia vuosia vaatimattomampi ja osa palkituista osallistuikin etänä. Paikan päällä Utinkatu 44:ssa oli palkittujen lisäksi rehtori Timo Olli, työelämä- ja kehittämispalvelupäällikkö Marja Sarante ja tietysti oppisopimus- ja työelämäkoordinaattorimme Tommi Neuvonen.

Palkitut perusteluineen

Vuoden oppisopimusopiskelija Irina Karppinen/ISS Palvelut Oy

Irina on juuri suorittanut puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinnon ja on suorittanut muutama vuosi sitten myös oppisopimuksella kiinteistöpalvelujen ammattitutkinnon. Hän on halunnut kehittää omaa osaamistaan määrätietoisesti ja opiskellut vaativan työnsä ohella sekä hakenut aktiivisesti tietoa eri asioista. Tunnistaa hyvin omat kehittymistarpeensa ja haluaa kehittää niitä. Lisäksi Irina toimii työpaikallaan oppisopimusopiskelijoiden työpaikkaohjaajana.

Vuoden oppisopimustyönantaja TULLI

Valintaperusteina olivat monivuotinen ja tuloksekas yhteistyö sekä molempia osapuolia hyödyttävä kehittämistyö.

Vuoden oppisopimustyöpaikkaohjaaja Oona Tuuri/Kuljetus Tuuri Oy

Oonalla on opiskelijoiden ohjaukseen sitoutunut, esimerkillinen ja kehittämishaluinen ote työpaikkaohjaajana toimimiseen. Hän on ollut mukana myös oppilaitosyhteistyön kehittämisessä.

Vuoden oppisopimusopettajatyöpari Marja Jordberg-Gilabert ja Pia Karppela

Marja ja Pia ovat toimineet esimerkillisesti ammatillisen koulutuksen uusien mahdollisuuksien hyödyntämisessä. Toiminta ollut tuloksellista niin määrällisesti kuin laadullisestikin mitattuna. He ovat kaiken kaikkiaan erinomaisia tiimityön tekijöitä ja uusien juttujen kehittäjiä.

Palkittuja oppisopimustoimijoita: Oona Tuuri, Irina Karppinen, Merja Jordberg-Gilabert ja Tullin edustajat Terttu Lehti ja Päivi Kelhä verkkoyhteydessä.