Tervetuloa kansainvälistymään uudistetulle Finvet.fi-sivustolle!

Kansainvälistyminen on olennainen osa ammatillisen koulutuksen järjestäjien toimintaa, ja sen merkitys globaalissa maailmassa kasvaa jatkuvasti. Kansainvälinen toiminta luo sekä opiskelijoille että henkilöstölle uusia mahdollisuuksia ja näköaloja.

KSAO osallistuu koordinaattorina OPH:n osarahoittamiin verkostoihin.
Toimimme Akkuna Venäjälle -verkoston koordinaattorina ja Japani-yhteistyöhön suuntautuvan Hanako-verkoston sekä Intia-verkoston jäsenenä.

OPH:n osarahoittamia maakohtaisia verkostoja on Venäjän, Japanin ja Intian lisäksi Kanada, Thaimaa, Etelä-Korea ja Kiina, sekä kehitysalue-yhteistyöhön keskittyvä KEVA-verkosto. Maakohtaisten verkostojen lisäksi toimivat yhteiset verkostot, jotka tuottavat kaikille verkostoille ja oppilaitoksille tarpeellista yhteistä tietoa ja materiaalia mm. turvallisesta ja vastuullisesta kansainvälisestä toiminnasta, sekä suunnittelevat yhteisiä kansainväliseen toimintaan liittyviä tutkinnonosia.

Finvet.fi-sivuilla voit seurata Opetushallituksen valtionavustuksella rahoitettuja ammatillisen koulutuksen globaalien verkostojen kansainvälisyyshankkeita. Verkostojen alasivuilta löydät tarkempaa tietoa verkostojen toiminnasta, käytännön työkaluja ulkomaanjaksoja varten ja esimerkkejä kotikansainvälisyydestä sekä maakohtaisia vinkkejä.

Opetushallituksen Finvet.fi -sivusto: https://finvet.fi/fi/

Lisätietoja: kv-koordinaattori Auli Haapajärvi, 020 615 8809, auli.haapajarvi@ksao.fi

Maailman kartta ja teksti: FINVET.FI Nappaa vinkit ammatillisen koulutuksen kansainvälisyyteen.