Oppisopimusviikon tapahtumassa palkittiin ja luotailtiin tulevaisuuden ammattilaisuuteen

Oppisopimustyönantajana palkittiin Kanava & Hormi Oy/ Vesa Kääpä.
Vuoden työpaikkaohjaajana palkittiin Petri Piepponen
Opettajana Juha Rantala palkittiin ansaitusti vuoden oppisopimusopettajana
Vuoden oppisopimusopiskelija Heini Mäkelän palkinnon vastaanotti hänen työnantajansa Maria Tigersted Mustilan Viini Oy:stä.

Oppisopimusviikkoa vietettiin tänään Salpausselänkadulla perinteisesti palkitsemisin.

Oppisopimustyönantajana palkittiin Kanava & Hormi Oy/ Vesa Kääpä. Perustelut valinnalle olivat: Yritys on kouluttanut uusia työntekijöitä oppisopimuksella yli 10 vuoden ajan nuohousalalle, tarjoten koulutusmahdollisuuksia miehille, naisille ja myös maahanmuuttajataustaisille. Yrittäjä on myös itse kouluttautunut ja opiskelee tälläkin hetkellä oppisopimuksella yritysjohtamista. Hän kehittää yritystoimintaa sekä henkilöstön osaamista tavoitteellisesti ja määrätietoisesti ja on osallistunut yhteistyössä työpaikkaohjaajakoulutuksiimme ja KSAOn oppisopimustoiminnan kehittämiseen.

Vuoden oppisopimusopiskelija palkittiin Heini Mäkelä / Mustila Viini Oy. Perustelut olivat: Heini on opiskellut oppisopimuksella viinintuotannon ammattitutkinnon, matkailun ohjelmapalvelujen ammattitutkinnon ja suorittaa nyt luontoalan ammattitutkintoa. Kaikki nämä ylioppilas ja ammattikorkeakoulututkinnon päälle. Näyttää esimerkillään miten aikuinenkin oppii ja pystyy kouluttautumaan kunhan tahtoa ja motivaatiota riittää. Elinikäinen oppiminen toteutuu Heinissä mitä parhaimmalla tavalla. Heini ei itse päässyt paikalla palkintoa vastaanottamaan mutta hänen työnantajansa Maria Tigersted oli paikalla Hennin puolesta.

Vuoden työpaikkaohjaajana palkittiin Petri Piepponen ja opettajana Juha Rantala. Perusteluja heidän osaltaan lienee tässä turha luetella, sillä ylistyssanoja vuollettiin molempien osalta sen verran paljon. Ja aivan ansaitusti.
Onnittelut vielä kerran kaikille palkituille!

Aamupäivän aikana kuultiin ennen aamiasibrunssia tulevaisuustutkija Ilkka Halavaa, joka  johdatteli kuuntelijat tulevaisuuden ammattilaisuuteen ja herätti kuulujoissa varmaan monenlaisia kysymyksiä ja ajatuksia.
Jopa rehtorimme Timo Olli lupautui synnyttämään kapinahenkeä uusien tuulien ja muutoksen käynnistämiseksi.

Brussista ja tarjoiluista on kiittäminen kokkiopiskelijoitamme ja heidän opettajiaan mm. Tuija Kaitarinne-Kunnaria.

Oppisopimusviikkoja vietettiin tänä vuonna poikkeuksellisesti kaksi viikkoa.